Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Det sker: Irene Hagensby stopper på Lanternen

Hvordan lærer gæsterne, at de ikke længere skal bestille ved Irene? – Og hvordan klarer Irene, at holde sig på gæst-siden af disken? Hun starter i hvert fald med en ferie på 4 uger i Spanien

Tekst: Jannie Silkeborg – Foto: Privat

Irene Hagensby, Lanternens trofaste bestyrerinde, går i år på pension, og i den forbindelse har vi spurgt lidt ind til, hvad hun så skal have tiden til at gå med. Irene har været ansat på Lanternen siden 2009 som servitrice, et arbejde hun har været rigtig glad for.

Kan du godt lade være med at arbejde, når du går på pension?

– Ja det kan jeg godt, det bliver hyggeligt. Hvor meget jeg bliver gæst, det ved jeg ikke, det vil tiden vise. Nu starter jeg med en tur til Spanien i 4 uger, for at slappe af og hygge med bøger og ro. Det er min plan. Nu er jeg færdig med at arbejde, så nu vil jeg lave alle de ting, jeg ikke har haft tid til i flere år.

Hvad kommer du til at savne mest?

– Jeg kommer hvert fald til at savne kontakten med alle gæsterne! Men nu kan jeg jo så sidde som gæst og snakke med dem i stedet, så må vi jo se om de kommer til at bestille øl hos mig. Det er jo meget smart jeg lige starter med 4 uger i Spanien, så de lige kan vænne sig til, at jeg er væk.

Hvad skal tiden så gå med?

– Nu starter jeg lige med en ferie, og så vil jeg ellers se mine børnebørn så meget jeg kan, se mine venner noget mere og lave ting herhjemme, som har været forsømt de sidste par år. Så må vi se derefter, jeg tager det som det kommer.

Søndag d. 8. maj kl. 14-17 vil der være en uformel reception.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events