Nyheder
imported

Det sker Langfredag

Masser af familieoplevelser i Blokhus og omegn

 Masser af familieoplevelser i Blokhus og omegn

Også langfredag er der masser af liv og glade dage i Blokhus og Hune. Husk også at butikkerne "krydrer" påsken med aktiviteter og nye spændende forårsvarer.

Her er nogle af fredagens arrangementer.

Redningsstationen:

"Redningsstationens historie og mændene der satte livet på spil for at redde andre"

En tur forbi redningsstationen er altid en oplevelse værd. Blokhus har en dramatisk og spændende historie at kunne fortælle om de mange redningsfolk som har sat livet på spil for at redde andre. Alt dette kan du se meget mere om ved at se påskens udstilling om redningsstationens historie.

Rundtur på Blokhus Vildtreservat

Lyder fodring af hjorte og vildtsvin som noget for dig? Her har du muligheden for at få en sjov og anderledes oplevelse. Man bliver vist rundt og kommer også til at se reservatets flotte bestand af ægte bisonokser. Rundturen starter kl. 10.30.

Du kan finde Blokhus Vildtreservat her: TRYK HER

Zorro tricks i Blokhus Centret

Kl. 14.00 kan du opleve 9 årige Frederik lave sjove Floorball Zorro tricks med sin stav og bold. Staven svinges rundt i luften sammen med bolden – vel og mærket uden at bolden forlader bladet. Kig ind og se det – Det ser fantastisk sjovt ud.

 

Dukketeater i centret

Her er der tale om en RIGTIG familieoplevelse. Destination Blokhus præsenterer i samarbejde med Guldlok Dukketeater to daglige forestillinger. 

Kl. 11.00 kan man opleve forestillingen "Guldlok og de tre bjørne" og kl. 14.00 står der "Prinsessen og de tre friere" på programmet.

Musik på torvet

Kl. 15.00 er der musik på torvet i Blokhus. Slap af til tonerne fra bandet TRIO.

Sjov på Torvet

Hele dagen er der elastikjumping på torvet. Bemærk at denne aktivitet ikke gennemføres hvis vejrforholdene forhindrer det.

Kunstnerbesøg

Hos Galleri Blokhus har man besøg af kunstneren Birthe Hinrichsen. Kom og opleve hendes malerier og få en snak med kunstneren.

 

Der er flere informationer på dette link: TRYK HER

Læs om fantastiske oplevelser og events