Nyheder
imported

Det sker: Magisk Mandag i Hune

Mandag den 13. juli inviterer erhvervet i Hune til forskellige og hyggelige aktiviteter i butikkerne, hvor der naturligvis tages forbehold jf. restriktioner ift. corona.

Tekst: Louise Kande – Foto: Poul Nymark

Mandag den 13. juli venter der gæsterne en hyggelig og spændende dag i Hune. De erhvervsdrivende er gået sammen om at skabe en magisk mandag – men afholder hver for sig en bred vifte af aktiviteter.

Se program HER

– Vi overholder naturligvis retningslinjerne jf. corona, men det samtidig også vigtigt for os, at vi skaber en magisk mandag for de mange gæster og turister i området, udtaler John Andersen fra Skulpturparken Blokhus, der har inviteret veteranbils-entusiaster til at rulle ind over parkerings-pladsen fra kl. 17.00. – Der er mulighed for at opleve de mange prægtige køretøjer og du kan også denne dag komme på en spændende skattejagt, og så har vi også -50% på entrébilletter, afslutter han. 

Eventyrlig aften hos Etly Klarborg

Nissemor, Etly Klarborg, er i Klarborg butikken fra kl. 16.00 – 22.00. – Vi glæder os til at vise endnu flere gæster vores nye butik, og Etly giver mulighed for gæsterne kan få signeret produkter, som er købt denne dag. Og så er der en konkurrence om produkter til en værdi á 1250 kr., siger Mads Klarborg.

Særligt for de små

Der er naturligvis også tænkt på børnene denne dag. Foruden en verden af leg og skattejagt i Skulpturparken kan børn fra kl. 11.00-15.00 gratis afhente fortryllende snobrødsdej hos Hune Bageri med mulighed for at bage brødet over de varme flammer ved bålstedet. Og når børnene trænger til en magisk dessert er der gratis is til superhelte under 15 år i Spar i Hune, hvis de kommer i selskab med en voksen superhelt. Museum for Papirkunst giver kl. 16.00 mulighed for, at man kan høre en hyggelig oplæsning af et af de kendte H.C. Andersen eventyr. Børnene kan også i Papirværkstedet dekorere deres eget H. C. Andersen-projekt.

Familien

Hos Blokhus lys kan man denne mandag også tage familien under armen og dyppe lys fra kl. 10.00 – 20.00.  Glaskunstner Eva Mose laver workshop med glaskunst i Glasuniverset i butikken fra kl. 13.00 – 20.00. Ved Kirkensgaard Mode og Stil vil dagen være fyldt med forunderlige, fantasifulde og fantastiske konkurrencer og tiltag i butikken. Desuden kommer Nordsøen Oceanarium på besøg hvor man, uanset alder, kan lære om havets mystiske skabninger. Slut aftenen af med at tage til campingvognen ved Panasonic Center, hvor der er mulighed for at modtage magiske råd om varmestrømme, hvor eksperten i varmepumper giver information omkring den bedste løsning for dig.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events