Nyheder
imported

Det sker: Saltum Kirke præsenterer et juleeventyr

...Og nej, det er ikke en genopsætning efter Dickens gamle roman, men derimod et stykke musikteater, hvor Kim Sjøgren er hovedpersonen, sekunderet af sine 5 Mermaids.

Tekst Lotte Kande – Foto: Presse

Kim er en fremragende story-teller og lattermusklerne vil med garanti blive flittigt rørt i de 90 min. stykket varer. Kims Jul er en musikalsk rejse, hvor publikum også aktivt deltager, og stykket er spækket med Vidunderlig julemusik og humoristiske indslag.

Kim Sjøgren, der nærmer sig 60 år, har spillet violin, siden han var 3 år. Som 12-årig blev han optaget på Det Jyske Musikkonservatorium. Han debuterede allerede som 17-årig. Tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig – den yngste i kapellets historie. Han har komponeret musik til film, TV og teater. I 1997 dannede han sit eget ”Kim Sjøgren and his The Little Mermaid Orchestra”, der har markeret sig som et af landets mest efterspurgte orkestre. I 2004 blev Kim Sjøgren udnævnt som professor i violin og kammermusik på Det Jyske Musikkonservatorium.

Koncerten finder sted i Saltum Kirke, d. 7. december, 2016 kl. 20.00. Billetter via billetnet.dk

Læs om fantastiske oplevelser og events