Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Die Herren indtager scenen i Blokhus

Tirsdag d. 5. august kl. 19.30 præsenterer TV2/Nord og Jammerbugt Kommune Musik i Sommerlandet på Torvet for sidste gang denne sæson

Blokhus:

Tirsdag d. 5. august kl. 19.30 præsenterer TV2/Nord og Jammerbugt Kommune Musik i Sommerlandet på Torvet for sidste gang denne sæson

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Navnet er Die Herren, og de er måske det orkester i verden, der formår at viderebringe U2´s musik mest autentisk og nærværende – ud over selvfølgelig U2 selv. Gennem Die Herrens lange liv er der i hvert fald mange, der har påstået dette. Om det er sandt eller ej, ændrer ikke ved det faktum, at Die Herren har turneret med U2´s fremragende musik siden 1991, og det er blevet til flere end 1600 koncerter.

-Det bliver endnu engang kæmpestort med masser af dygtige musikere og glade sommergæster til vores sidste koncert for denne gang, siger Jesper Bradsted, der er programchef på TV2/Nord.

Han glæder sig over, at den regionale tv-station har samlet så mange mennesker til den unikke række af koncerter som har krydret ferieoplevelserne for gæsterne og turisterne, og gjort det spændende for de lokale at hygge på Torvet.

-En del af vores strategi går jo netop på at lave højtråbende events rundt om i det nordjyske. Det må man sige, at koncerterne i Blokhus er med til at cementere – og Die Herren slutter sommerkoncerterne af med et brag, afslutter han.

Læs om fantastiske oplevelser og events