Pandrup

Dream Bikes vokser ud af sine lokaler

Selvom det kun er lidt over et år siden, at Dream-bikes.dk rykkede fra den tidligere adresse på Vesterhavsvej i Hune til Skolevej i Pandrup, så er det allerede blevet tid til at rykke teltpælene op igen og flytte i nye og større lokaler.

Stadig flere ansatte
Fra start maj måned er den nye firma-adresse for det lille nordjyske firma, Hjulmagervej 21, Pandrup, i den tidligere Epoka-bygning.
Her er der bedre mulighed for at løse og håndtere den stadig voksende aktivitet inden for salg af el-ladcykler, kabinescooter og el-scooter, som sælges og leveres til hele Danmark.
– Det er på alle måder et positivt problem, vi har løst, og vi er ekstremt glade for, at netop disse lokaler var mulige at leje, da der på adressen på Hjulmagervej 21 er rig mulighed for at håndterer den positive udvikling der er med projekt Dream-bikes.dk, siger en af ejerne, Martin Barchow.
Virksomheden beskæftiger i dag 14 ansatte, og da Corona satte ind i marts 2020 var der blot 5 ansatte i virksomheden, så trods udfordringer over hele landet er det lykkes Dream-bikes.dk at stå positivt imod udfordringerne med Corona.

Strategisk samarbejde
Ud over udvidelse af faciliteter lokalt i Nordjylland, så har Dream-bikes.dk endvidere indgået en landsdækkende samarbejdsaftale med AutoMester Danmark om servicering og reparation af kabinescootere og el-scootere, hvilket sikre lokal service i hele landet.

Læs om fantastiske oplevelser og events