Blokhus

Spændende vinaften med gourmetmad

Italiensk stemning på Restaurant Poseidon

Restaurant Poseidon, som åbnede tidligere på året, er klar med et nyt spændende initiativ.

9. november indbydes der til vinsmagning og 4-retters italiensk gourmetmiddag i den nye, flotte restaurant.
-Vi har set frem til at præsentere denne aften. Køkkenet, med indehaver Amalie Thomsen i spidsen, har sammensat en rigtig lækker italiensk inspireret menu, der samtidig har et nordisk islæt. Den komplimenteres med den helt rigtige vin, så gæsterne får en ekstra god smagsoplevelse, fortæller restaurantchef i Poseidon: Johnny Obitsø Bach.
Den 50-årige restaurantchef er en garvet herre indenfor faget, og det er ham, du bliver mødt af når du træder indenfor i restauranten. Tidligere har han drevet egen restaurant i Nibe, hvor han også pt er bosat sammen med sin hustru. Han kan også skrive HimmerLand i Gatten og Danske Slotshoteller på sit CV inden turen gik til Poseidon i Hune, som han har været en del af lige siden restauranten åbnede.  

Restauranten, der holder åbent hele året, vil gerne skabe nogle ekstra aktiviteter her henover efteråret og vinteren, som kan inspirere gæsterne til at kigge indenfor.
-Selvom vi bl.a. har det traditionelle mormormad på menukortet, så vil vi også gerne vise at vi kan noget, der ligger ud over dét i form af lidt finere mad kombineret med en spændende oplevelse, siger Amalie Thomsen.
Og Johnny Obitsø Bach supplerer: -Vi vil gerne gøre opmærksom på, at Poseidon ikke bare er en ny restaurant med café, men en fantastisk restaurant, som også har en ambition om at levere noget ud over det sædvanlige.

Ekstraordinær oplevelse

Aftenen, der begynder kl. 17.30 med velkomstdrink og snack, vil være en ekstraordinær oplevelse, lover restaurantchefen. Sammen med sommelier Claus Esmark fra Kjær & Sommerfeldt, er der udvalgt et sortiment af vine fra øverste hylde, der tager udgangspunkt i den nordlige del af Italien.
Gæsterne vil komme til at stifte bekendtskab med vine fra det nordlige Veneto, hvor der bliver lejlighed til at smage Amarone, Ripasso og Valpolicella. Med sin store viden og erfaring inden for vin vil Claus Esmark gå i detaljer med hver enkelt vin og område.

Til Vinaftenen er der begrænset antal pladser, som er under det antal som stedet normalvis kan bespise.

-Vi har kun 40 pladser, og det skyldes at vi gerne vil tilbyde alle en helt særlig smagsoplevelse, hvor der bliver kredset om gæsterne og kælet for detaljerne, siger Johnny Obitsø Bach.

Flere smagsoplevelser

Vinaftenen er blot startskuddet på en perlerække af nye initiativer. I den kommende tid vil gæsterne kunne forvente både Champagnesmagninger, Rosésmagninger, Ølsmagninger og Gin- og Romsmagninger. Til alle aftenener vil gæsterne også kunne se frem til en form for menu, der endnu ikke er fastlagt.

Læs om fantastiske oplevelser og events