Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

En march for bekæmpelse af ensomhed, mobning og overvægt blandt børn

Vesterhavsmarchen finder sted søndag d. 12. juli - som altid den 2. weekend i juli

Aktiviteter:

En march for bekæmpelse af ensomhed, mobning og overvægt blandt børn

Vesterhavsmarchen finder sted søndag d. 12. juli  – som altid den 2. weekend i juli

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus Avis

– I år går vi for julemærkehjemmet i Hobro, det er et nyt tiltag hvor der på forhånd er valgt en modtager af de indsamlede midler fra Vesterhavsmarchen. Da hele overskuddet gennem årene er overført til vores katastrofekasse, hvorfra midler så er uddelt, fortæller Sct. Georggilderne.

I over 100 år har Julemærkehjemmene hjulpet udsatte børn. I starten var udfordringen tuberkulose. I dag handler det om at hjælpe børn mod mobning, ensomhed og overvægt. Julemærkehjemmet Hobro tager imod børn i alderen 7 til 14 år og har plads til 48 børn af gangen. Julemærkehjemmet ligger smukt i Østerskoven nær Mariager Fjord. I disse dejlige omgivelser lærer vi børn med trivselsproblemer at leve et liv med sund kost, nærvær, kammeratskab og masser af motion sammen med andre børn, der er i samme båd.

På Vesterhavsmarchen er der placeret stationer på stranden i Blokhus og videre mod Nord – Midtvejs, Kettrup, Grønhøj og Løkken. Der er marchlængder på mellem 5 km og 28 km, afslutter Sct. Georgsgilderne

Det betaler sig

Blokhus Kvindeløb:

Lions Club Pandrup arrangerer Blokhus kvindeløb onsdag den 26. august 2015 i Gateway Blokhus med start kl.18.00. I år afvikles løbet med en rute på  5 km og 10 km. Der er også mulighed for at gå 5 km. Løbet afvikles i den smukke Blokhus Klitplantage på i forvejen anlagte løbestier, med start og mål på den store plæne.

Benyt chancen for at tage familien med denne dag, da udgangspunktet er i Gateway Blokhus, hvor der findes naturlegeplads, aktivitetsplads, picnic-områder mm., så der er fin mulighed for at tage mand/far og børnene med til en hyggeaften, mens mor løber. Overskuddet fra årets kvindeløb går ubeskåret til humanitære formål. Sidste års overskud gik til Mødrehjælpen Aalborg Afd.

Læs om fantastiske oplevelser og events