Skulpturparken Blokhus byder udenfor til sneklædte skulpturer blandt mere end 2 millioner lyspunkter, tusindvis af funklende lamper, julens velkendte dufte, magiske lysoplevelser og stemningsfulde juleboder.

-Sjælden har parken vist sig fra så smuk en side – 20.000m2 indhyllet i flere centimeter sne og tusindvis af funklende lamper. Julen er ikke kun magisk i Skulpturparken i år – den er fortryllende disse dage, udtaler indehaver John Andersen.

Magisk Jul
Magisk Jul
Magisk Jul

En ekstra oplevelse for samme pris

"Et fortryllende syn med sneklædt skulpturpark og tusindvis af funklende lamper. Der er så smukt i parken lige nu."

Der har været åbent i godt en måned til Magisk Jul, og selvom det altid er en eventyrlig oplevelse, hvor parkens bygninger, træer og haver er pyntet i et strålehav af tusindvis af lysdekorationer og mere end 2 millioner julelys, er der altså noget helt ganske særligt over stemningen i Skulpturparken disse dage.

– Gæsterne får i disse dage en ekstra oplevelse med for samme pris, når de besøger Magisk Jul. For udover at de kan gå på opdagelse mellem en masse nye juledekorationer og julepynt, Europas længste RGB lysende juletunnel, et gigantisk juletræ på 17,5 meter, og meget meget mere – får gæsterne lov til at opleve parken indhyllet i flere centimeter sne, fortæller John Andersen og supplerer: – Vi ”bestiller” jo hvert år sne til Magisk Jul, men det er ikke altid at det arter sig sådan, at vi er så heldige at få sneen. Og da slet ikke så mange dage i streg, hvor der ikke er tø, men let frost. Jamen vi kunne ikke være mere tilfredse med vejret lige nu. 
Der er så smukt i parken.

Magisk jul
Magisk Jul

Betagende julemagi resten af december

Om det fortsætter med snevejr eller ej, kan gæsterne resten af december, når mørket sænker sig, opleve betagende julemagi. Temaet: ”Fra Istid til Nutid” er omdrejningspunktet for de 10 imponerende og oplyste sandskulpturer i parken, og disse har igen i år selskab af julehytter og en butiksarkade – hvor gæsterne kan gå på opdagelse blandt kunsthåndværk, jernskulpturer, julens specialiteter, dekorationer og lys. Her er også masser af julemusik, julestads og delikatesser.

Hver dag er der et imponerende lyd- og lysshow, som foregår kl. 16.00, 17.00, 18.00, 19.00 og 20.00.

Åbningstider

Læs om fantastiske oplevelser og events