Blokhus
imported

En sommer med fantastiske koncerter på Torvet

SET & SKET: Rasmus Bjerg sluttede af med den helt store finale på en magisk sommeraften.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Poul Nymark

 

Sommeren er gået på hæld, og Torvegruppen kan sammen med de mange frivillige, der står bag de populære og gratis koncerter på Torvet i Blokhus, se tilbage på en forrygende sommer med en stribe gode og meget velbesøgte koncerter.

Rasmus Bjerg

Flot finale

Sæsonens sidste oplevelse var Rasmus Bjergs show med John Mogensen torsdag 11. august.
– Det var den helt store finale og en fantastisk afslutning på sommerens koncerter. Rasmus Bjerg leverer som altid varen, og det var et brag af en koncert, fortæller eventkoordinator Jannie Ratke, Erhvervsforeningen Destination Blokhus.
– Der var sort af glade mennesker på Torvet. Hele byen summede, og her var en fantastisk stemning. En rigtig god sommeraften, konkluderer hun.

En særlig sommer

Arrangørerne er også meget tilfredse med sommerens forløb og meget glade for den store opbakning, som koncerterne bliver mødt med, også selv om de skulle være i konkurrence med andre store eller større arrangementer.
– Mange gæster kommer igen til alle koncerterne, og nogle booker deres ferie efter dem, siger Jannie Ratke og understreger, at det er en helt speciel oplevelse.
– Mange af både vores gæster, men også kunstnerne siger, at her er en hel særlig magisk stemning. Det er ikke landets største scene, men den kan noget helt specielt, når man under koncerterne kan se solen gå ned i Vesterhavet ude i horisonten, siger Jannie Ratke.

Mange frivillige

Hun fremhæver de i alt 60 forskellige frivillige, som sørger for at arrangementerne kan finde sted.
– Mange af dem har været med hver gang. Uden dem kunne dette ikke lade sige gøre, sier Jannie Ratke på vegne af Torvegruppen, der allerede er i gang med at gøre sig overvejelser om næste sommers koncertprogram.

Støt op omkring de gratis koncerter med et støttemedlemskab eller en engangsdonation

> Find flere events

 

Læs om fantastiske oplevelser og events