Blokhus

En status fra overnatningssektoren

Der meldes om tæt belægning i påsken fra overnatningsstederne – og en fantastisk sæson 2023 forude.
Blokhus_fra_strandsiden_2014.jpg

Blokhus Avis har foretaget et rundspørge blandt fem overnatningssteder i Blokhus-området om, hvordan påsken er gået belægningsmæssigt samt om, hvordan de vurderer udsigterne for resten af 2023. Svarende har været meget enslydende positive og optimistiske, idet alle melder om tæt belægning i den nyligt overståede påske, ligesom der er bred enighed om, at alt tegner til en højsæson i år, der vil overgå en i forvejen meget fin sæson sidste år.

Her kan du i tilfældig rækkefølge læse, hvad repræsentanter for Jambo Feriepark, Blokhus Feriecenter, Sol og Strand, Strandhotellet i Blokhus og Feriepartner Blokhus har meldt ud om et tilbageblik på påsken og et kig ind i fremtiden:

Karsten Egelund (3) JAMBO

Karsten Egelund, Jambo Feriepark:

– Vi har oplevet en påske med en særdeles god belægning. Selv om påsken i år faldt tidligt, og selv om vejret også var godt i påske sidste år, så har belægningen i år overhalet 2022. Og vi kan se ind i en fantastisk sommer. Det tegner alt til. Der er stor interesse for at booke, så 2023 vil uden tvivl blive endnu bedre end kanonåret 2022.

Inge Valbirk

Inge Valbirk, Blokhus Feriecenter:

– Vi har haft en fantastisk påske med næsten optaget i tiden lige op til påske og totalt udsolgt i påskedagene. Det ser virkeligt lovende ud også for resten af året, så vi satser på at slå sidste års resultat, hvor der var tale om et rekordår.

PerDam_Sol-og-Strand_2.jpg

Per Dam, Sol og Strand:

– Vi har haft en rigtig fin påske. Især flere tyskere end sidste år har givet en vækst. Vi havde i 2022 rekordtilfredsheder hos både husejere, feriegæster og medarbejdere. Det kan vi mærke i år i form af en øget interesse i at entrere med os. Flere og bedre huse er med til at løfte salget yderligere, og hvis vi undgår øget uro i verden, ser vi ind i en stor sæson med masser af aktivitet og glade gæster i området.

Michael Bjørn Bisgaard

Michael Bisgaard, Feriepartner Blokhus:

– Påsken var bedre end det sidste ”normale” år i 2019 uden krig og Corona. Det er primært flere tyske bookinger, der har givet et flot resultat, og det billede tegner sig også resten af 2023. Tyskerne står p.t. for 82% af alle bookinger mod normalt omkring 70%. Det er et billede, vi genkender fra hele vestkysten. Danskerne rejser mere end normalt til udenlandske destinationer, men vi regner med, at der løbende også kommer flere danske bookinger. Så alt i alt en flot påske, og pilen peger i en fortsat positiv retning for den kommende sæson.

strandhotellet

Tina K. Johansen, Strandhotellet i Blokhus:

– Vi har haft en absolut god påske, faktisk en af de bedste til dato. Ikke mindst vore påskefrokoster har været et tilløbsstykke. Åbningen af Strandingskroen har også bidraget til den gode påske. For resten af 2023, tegner der sig et meget positivt billede. Folk er tidligt ude med at booke, og så glæder vi os til at åbne Strandingskroen hver weekend i juni og alle dage fra og med 1. juli.

Disse var ordene om det, der for alle var en rigtig god påske, ligesom der også er fælles fodslag, når det gælder forventningerne til resten af året.

Læs om fantastiske oplevelser og events