Fjerritslev

Endnu en V-kandidat stiller op til Regionsrådet

Det nære sundhedsvæsen skal også til Jammerbugt.
Under den overskrift stiller kommunalbestyrelsesmedlem Ulla Flintholm også op til Regionsrådsvalget.

Langt til lægevagt
– Lægesituationen i Fjerritslev er noget af det, jeg får allerflest henvendelser omkring, og vi må bare erkende, at det lægetilbud vores borgere har i Fjerritslev ikke er godt nok, siger Ulla Flintholm, der også genopstiller til kommunalbestyrelsen i Jammerbugt.
Desuden har Regionen lukket lægevagten i Brovst, og det betyder, at mange borgere i Jammerbugt har 50 kilometer til nærmeste lægevagt.
– Men vi er jo skatteydere på lige fod med andre i Nordjylland, og derfor må vi gerne stille krav om, at det nære sundhedsvæsen også skal til Jammerbugt, siger Ulla Flintholm.
– For at ændre noget, må man nogle gange starte med at se på sig selv. Kan jeg gøre noget? Og det mener jeg, at jeg kan. Tiden er kommet til at os, der er valgt i kommunerne, må tage ansvar selv, at vi må opstille selv for at blive hørt, siger hun.

Tre kandidater
Ulla Flintholm vil gerne være Jammerbugt kommunes stemme direkte i Regionsrådet.
– Vi får simpelthen ikke noget ud af den dialog, vi har med Regionen lige nu. De lytter ikke, og måske har de, der kommer fra kommunerne glemt, hvilke udfordringer vi sidder med. Det vil jeg gerne minde dem om, hvis jeg bliver valgt, siger Ulla Flintholm.
Venstre i Jammerbugt Kommune har tre pladser på den samlede opstillingsliste.
På de to øvrige pladser opstiller Malou Skeel, Aabybro, og Bøje Holmsgaard Lundtoft, Pandrup.

Læs om fantastiske oplevelser og events