Nyheder
imported

Er vi bange for Facebook?

Tilsammen kan online og offline altså noget helt andet og meget mere end blot hver for sig, forklarer Louise Kande

Update:

Nej! På Update Blokhus Avis anerkender vi, at læserne allerede går på tværs af off- og onlinekanaler, hvormed det er et spørgsmål, om vi vil gå dem i møde eller ej – og det vil vi.

Tekst: Louise Kande Pedersen – Foto: Update – Blokhus Avis

– Facebook er et godt medie til at aflæse forbrugernes og læsernes adfærd – og den afspejler nok også adfærden offline. Der for er Facebook blandt andet et online værktøj til den offline planlægning, udtaler Louise Kande.

LIKE Blokhus Avis på Facebook – så hører vi din stemme

– Når vi ligger opslag op på Facebook, kan vi tydeligt aflæse, hvad vores læsere gerne vil høre, vide mere om eller interesserer sig for, og på den måde kan vi bedre tilpasse avisens indhold. For det ene udelukker ikke det andet, fortæller Louise videre.

– Vi vil gerne give vores læsere mulighed for at dyrke deres interesse – den Nordjyske Vestkyst, uanset hvor, hvornår og hvordan de ønsker det, og på den måde forenes den tilgængelighed, som læserne og forbrugerne efterhånden er blevet vant til. Vi har vores fantastiske avis med den fysiske sanselighed og oplevelsespotentiale, og så har vi vores online medier, hvor vi er i dialog med vores læsere. Tilsammen kan online og offline altså noget helt andet og meget mere end blot hver for sig, forklarer Louise Kande.

Facebook giver læserne nyheder om specifikke interesser, og kan blandt andet bruges til at søge efter interesser – som eksempelvis Blokhus.

– På avisen følger vi selv mange af nyheds- og informationstjenesterne. Og det gør vi for at skabe en god avis, en opdateret hjemmeside og en interessant Facebookside. Og når vi gør det, får læserne, der interesserer sig for den Nordjyske Vestkyst, interessante nyheder.

Vær’ med til at bestemme indholdet; LIKE os på Facebook.dk/BlokhusAvis, Facebook.dk/BLOKHUS.dk og læse mange flere nyheder på Blokhus.dk. Vi ’snakkes’ ved.

Læs om fantastiske oplevelser og events