Nyheder
imported

Erfaren herre

Søren Ørgaard bliver ny leder af Kultur-, Fritid- og Landdistriktsområdet i Jammerbugt Kommune

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse

Det er en erfaren herre inden for specielt fritidsområdet, der onsdag 1. juni 2020 tiltræder stillingen som leder af Kultur-, Fritid- og Landdistriktsområdet i Jammerbugt Kommune. Søren Ørgaard er den person, der blandt 39 ansøgere, er udset til at styre udviklingen af området fremover.

Søren kommer med en masse erfaring i form af blandt andet 14 års ansættelse i Aalborg Kommunes Fritidsafdeling, heraf har Søren den seneste tid fungeret som leder af Team Folkeoplysning samme sted.

-Jeg er glad for, at vi med Søren Ørgaard får en erfaren kraft ind i organisationen, der kan medvirke til at udvikle hele Kultur-, Fritid- og Landdistriktsområdet. Der ligger opgaver nok på bordet med en ny landdistriktsorganisering, som der skal sættes strøm til, og et ønske om at få evalueret Kultur- og Fritidspolitikken”, udtaler direktør Thomas Krarup.

Afdelinger samles

Samtidig med den nye leders tiltræden 1. juni samles de to afdelinger Kultur-og Fritid samt Landdistriktsområdet i én fælles Kultur-, Fritid- og Landdistriktsafdeling.

-Jeg glæder mig meget til at begynde i Jammerbugt Kommune, som jo er en kommune, der har et fantastisk foreningsliv, der bæres af alle de frivillige kræfter. At arbejde med landdistrikter, kultur og fritidsliv er en drømmeopgave for mig, som jeg glæder mig til at tage fat på sammen med foreningerne, medarbejderne og politikerne i Jammerbugt, fortæller Søren Ørgaard.

Kultur-, Fritid- og Landdistriktsafdelingen har til huse i kommunens administrationsbygningen på Lundbakvej i Pandrup.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events