Nyheder
imported

Et brag af et Blokhus By Night – 16. okt.

Mens der hele dagen vil være gode tilbud hos de handlende, bliver der igen i år også masser af aktiviteter og events til for hele familien, når der igen afvikles Efterårs Blokhus By Night.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Især for børnene

Gå ikke glip af Blokhus By Night, hvor magikeren går på scenen med en gribende underholdning for både børn og voksne. Med magi, tankelæsning, forvandlinger og måske endda ild vil han tryllebinde sit publikum på scenen i Blokhus. Magien hører endnu ikke op, når Havheksens natteløb vil starte med de magiske skattekort. Skattekortene vil lede børnene rundt i byen til forskellige poster, hvor de skal lede efter de forløsende ord. – Ja, der bliver rigeligt at se til for hele familien, siger Jannie Ratke O’Connor, der er arrangør på årets Efterårsfestival. Oplev også den fantastiske sangerinde Signe Olsen, som vil sprede stemning med sit store repertoire af kendte covernumre. Dagli’ Brugsen Blokhus uddeler også gratis badmintonsæt fra kl. 11.00 og kl. 16.00 inviterer Erhvervsforeningen til Hønsebingo. – Det er virkelig en sjov aktivitet. Køb et lod med fortrykt nummer og vær med i konkurrencen om fede præmier, siger Astrid fra VisitJammerbugten. Der bliver også mulighed for at få ansigtsmaling, pandekagebagning, blæse enorme sæbebobler og danse HipHop eller swing samt deltage i kreativ workshop  – alt sammen ved teltet på Torvet i Blokhus.

Shopping

Traditionen tro afholdes der Høst- og kunstmarked, og hele teltet og torvet fyldes med friske lokale råvarer og kunsthåndværk. Vækkes sulten? Fra kl. 14 kan man blive sanseligt forført, når Kalstrup Livsstilhus uddeler smagsprøver på kvalitetschokolader fra Sv. Michelsen samt delikatesse produkter. Kalstrup får også besøg af Tiger of Sweden og Femme Unique. Der vil aftenen igennem være mulighed for at få gode råd hos de to leverandører samt være med i diverse konkurrencer. Derudover vil hele byen summe af fristende tilbud, små events og gøre Efterårs By Night helt speciel. Dagen afsluttes traditionen tro med et kæmpe brag, når aftenhimlen oplyses af det smukkeste festfyrværkeri på Blokhus Strand.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events