Blokhus

Et fantastisk påskeprogram

100 familievenlige oplevelser til Blokhus Påskefestival

Fra lørdag den 23. marts til mandag den 1. april har Destination Blokhus rullet den grønne løber ud og inviterer alle interesserede til Blokhus Påskefestival 2024.

Med over 100 aktiviteter spredt ud over 10 dage, er der grobund for en påske fyldt med sjov, læring og x-treme fede oplevelser.

Ugen byder både på en perlerække af gratis aktiviteter og enkelte med et tilmeldingsgebyr.

Hos attraktioner og oplevelsessteder har de også lagt sig i selen for at arrangere en begivenhedsrig uge, så der bliver med garanti ikke lejlighed til at kede sig.

Straks du nærmer dig Destination Blokhus bemærker du sikkert de imponerende 2,5 meter høje påskeæg, der pryder bybilledet.

Blokhus-æggene, der er blevet udarbejdet for tredje år i træk, er en vidnesbyrd om den international anerkendte papirkunstner Bit Vejles ekstraordinære talent og kunstværkerne agerer samtidig som en velkomstport til en fantastisk påske.

Oplevelser for alle

Uanset om du er til spændende udendørsaktiviteter eller afslappende øjeblikke, har Blokhus noget for enhver smag og til enhver alder.

Du kan enten bevæge dig ud på egen hånd eller fordybe dig i det imponerende program for Blokhus Påskefestival.

Alt lige fra masser af aktiviteter i naturen, sjove og lærerige oplevelser i børnehøjde, underholdning for hele familien eller en forførelse af dine smagsløg.

Påske Blokhus

Hyggelige familieaktiviteter

Skattejagter, anderæs, søde påskekyllinger og kreative workshops er at finde i programmet.

I skoven er der f.eks. naturformidling og læring samt overlevelsesteknikker, bål og bueskydning, når der afholdes Family Outdoor Camp.

Til boldentusiasterne får byen besøg af boldkunstneren ”Brizze”, der giver underholdende freestyle show Samtidig tilbyder han fodboldakademi, så alle kan gøre ham kunsten efter.

Endnu et stort navn, der er på plakaten, er Tina Klemmensen – Danmarks vel nok bedste dukkeanimator, hvor du kan blive filminstruktør for en dag. Hun tager dig med på Stop Motion Workshop. hvor du bare kan møde op på Blokhus Torv.

Til dem, der elsker fart over feltet, så er der masser af hestekræfter på programmet. Både i form af hesteshow med de smukke frieserheste  og modstykket hertil ”De gratis fritrækkere” og stor brandbil.

Ultimativ velvære og forkælelse

Et besøg i feriedestinationen betyder også mulighed for at dyp i bølgen blå med morgenbadeklubben Søstjernerne. De bader også i fuldmånens skær i løbet af påsken og varmen kan man få i saunahytten. Til lidt ekstra forkælelse kan gæsterne besøge det berømte påskemarked på Blokhus Torv, hvor en lang række boder tager opstilling i det store telt og frister med lokale råvarer, spændende specialiteter og kunst. Her kan alle få smagsprøver for efterfølgende at købe varerne med hjem og nyde dem på et fortryllende påskebord.

Alt i alt et spændende sted at tilbringe påskeugen.  

Læs om fantastiske oplevelser og events