Nyheder
imported

Et tilbageblik på efterårsferien

Kvalitetstid, kartoffelferie, familieoplevelser, og masser af spændende aktiviteter dannede rammen om en fantastisk efterårsferie for hele familien i Blokhus.

Blokhus:

Tekst: Lotte Kande – Foto: Presse/Blokhus avis

Hele oktober måned summede Jammerbugten af sæsonaktuelle aktiviteter for børnene og familien. Efterårsferien blev igen i år noget særligt med bl.a Vilmosekartoffelfestival, Efterårs Open By Night i Blokhus, dejlige markeder og kreative workshops. Desuden kunne destinationen glæde familier og børn med hestevognskørsel, oplevelser i naturen med naturvejledere, Vesterhavs-dyp og saunahytte og laser-game i Blokhus Klitplantage. Ikke nok med det, Fårup Sommerland gentog successen og havde efterårs-åbent med alverdens aktiviteter og events. 

Erhvervsforeningens flotte program

Efterårsferien, uge 42, har budt på et hopetal af aktiviteter for store og små. – Området omkring Blokhus har i 9 dage sydet af liv, stemning, ferietid og masser af familier og glade gæster. – Vi lovede jer eet af Danmarks fedeste efterårsprogrammer, siger Jannie Ratke O'Connor fra VisitJammerbugten og fortsætter, -og det er vi vel kommet ret godt i mål med?

Aktiviteterne udbudt af erhvervsforeningen har budt på alt lige fra "Den heldige kartoffel", børneloppemarked, pandekagehygge, cirkus, yoga, anderæs, høstmarked, kreative workshops, Open By Night, vandringer, kunstmarked, MTB og krible-krable dyr til morgenløb og lasergame samt meget meget mere.

Det er Erhvervsforeningen Destination Blokhus samt VisitJammerbugten der står bag årets flotte Blokhus-program. Samtidig er det vigtigt at nævne, at Blokhus' store aktivitetsniveau kun lader sig gøre takket være frivillige kræfter, der altid bakker op omkring div. aktiviteter og events, – og efterårsferien er ingen undtagelse. Derfor også stor tak for den enorme indsats til alle de der har været med både under forberedelserne og selve afviklingen, afslutter Jannie Ratke O'Connor.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events