Blokhus

Fårup klar til ny sæson

 | FOTO: Presse
Fra mandag d. 3. april kan du igen mærke Fårup-magien
Fårup Sommerland

Nedtællingen er i gang. Der er nu få dage til, at Fårup slår dørene op til en ny sæson. – Vi kan ikke få armene ned og glæder os simpelthen helt vildt til at se alle jer skønne gæster igen. Vi skyder sæsonen i gang med den dejligste omgang påskehygge hele påsken. Det vil sige, at parken er åben fra mandag d. 3. april til mandag d. 10. april – og det bliver så godt, udtaler Anne Kiilerich fra Marketing afdelingen i Fårup

I påsken indvies også det splinternye område for parkens mindste gæster, der er placeret lige mellem Motorbøllen og Restaurant Oasen. Den nye karrusel, Rundrejsen, der bliver det nye områdes omdrejningspunkt lader dog vente lidt på sig. – Vi har netop modtaget besked om, at leveringen er forsinket grundet nogle underleverandører. Det beklager vi virkelig, for vi ved, at I er mange, der har glædet jer helt vildt, fortæller hun videre til Blokhus Avis. Heldigvis er der nok at tage sig til i ventetiden, for det nye legepladsområde med både sandkasser og legetårn, står nemlig helt klar til leg. ligesom der ved Restaurant Oasen venter en ny udvidet is butik. Men det stopper ikke her, smiler Anne. – Ved Europas bedste rutsjebane, Fønix, har vi også etableret en ny legeplads, endda i bedste Fønix stil. 

Pindsvins Påskejagt

Hvad er en påske uden en påskejagt? Hele påsken kan du deltage i Pindsvins Påskejagt. Hver dag gemmer Pindsvin nemlig 10 pap-påskeæg i parken, som de hurtigste og heldigste ægge-jægere kan få fingrene i. Påskeæggene kan ombyttes til skønne præmier i Souvenirbutikken ved indgangen – præmier man altså gerne vil have med sig hjem. Præmierne er påskens bedste marcipanæg og hver dag vil der også gemme sig ét helt særligt æg, som indeholder én hovedpræmie, som enten er en kæmpe æske med påskeoverraskelser fra Anthon Berg eller sæsonkort til Fårup.

Vi ser meget frem til en begivenhedsrig påske, hvor vi håber på smukt forårsvejr og at en masse fantastiske gæster vil rykke påskehyggen helt ud i skoven, afslutter Anne Kiilerich.

Læs om fantastiske oplevelser og events