Nyheder
imported

Fårup Sommerland er Jammerbugtens mest innovative virksomhed

Fårup Sommerland har sammen med 10 øvrige virksomheder i Jammerbugten deltaget i Region Nordjyllands konkurrence for innovative virksomheder, Tag Fat og kunne på generalforsamlingen for Erhvervsforeningen for Jammerbugt Kommune lade sig kåre som Jammerbugt Kommunes mest innovative virksomhed i 2016.

Tekst: Lotte Kande – Foto: Arkiv  

Motivationen for at kåre Fårup Sommerland som den mest innovative var klar for det lokale dommerpanelet, bestående af sidste års lokale vinder mejerist Niels Henrik Lindhardt, Aabybro Mejeri, borgmester Mogens Gade, formanden for Erhvervs- og Turistrådet Brian Bertelsen, chef for Vækst Jammerbugt, Anders Stryhn samt innovationseksperten Jimm Kristiansen fra Aalborg Universitet.

– Fårup Sommerland har senest udviklet sit hotel- og resortkoncept for at kunne tiltrække flere kunder, og har haft løbende fornyelser i deres forlystelsespark i en lang årrække, hvor der har været øget fokus på digitalisering og forandring i måden de skaber værdi på for kunder. Fårup Sommerland arbejder strategisk med langsigtede udviklingsplaner, og må siges at have innovation som led i deres DNA i måden de driver virksomhed på. – Således var ordene fra borgmester Mogens Gade, der havde glæden af at kunne overrække trofæet til Søren Kragelund, direktør i Fårup Sommerland.

Tre virksomheder var med i opløbet
Sammen med Fårup Sommerland stod Feriecenter Slettestrand og Sea Safe ApS i semifinalen. Sea Safe har stor fokus på sikkerhed og redning inden for marineindustrien. Hertil har de primært arbejdet med et koncept for en redningsstige ved havnefronter, som via et selvstændigt solcelleanlæg lyser op og gør det markant lettere at lokalisere stigen.

Feriecenter Slettestrand, som foruden at have fokus på et godt miljø for handicappede også har haft en stor ambition på at bruge den omkringliggende natur ved programmer for mountainbike. Feriecenter Slettestrand har formået at lave nogle store forbedringer i omsætning i off-season, og har foretaget store investeringer på at udvikle deres mountainbike koncept yderligere.
 

Vejen til den regionale finale
Fårup Sommerland er sammen med titlen som Jammerbugt Kommunes mest innovative virksomhed repræsentant i den store regionale finale, der finder sted onsdag den 11. maj 2016.

Fakta
Region Nordjylland lancerede i tilbage 2012 kampagnen ”Tag Fat på innovation – fordi det betaler sig”. Det overordnede formål med kampagnen er at sætte fokus på innovation som generator for vækst i erhvervslivet. Det sker blandt andet gennem Tag Fat konkurrencen, hvor nordjyske virksomheder får vurderet deres innovationspotentiale. Vækst Jammerbugt har faciliteret Tag Fat konkurrencen i Jammerbugten siden opstarten i 2012.

Læs om fantastiske oplevelser og events