Nyheder
imported

Fårup Sommerland holder åbent

Fårup Sommerland klar med efterårsferie-sjov for alle

Fårup Sommerland klar med efterårsferie-sjov for alle

Fårup Sommerland har nydt godt af det gode sommervejr og en fantastisk start med den nye attraktion Orkanen.

Som om det ikke er nok, er der endnu en god nyhed fra den populære park. For første gang i parkens historie åbner Fårup Sommerland nu også dørerne i efterårsferien.

– Vi har besluttet at forlænge sæsonen, så vi nu også har åbent i efterårsferien. Der er nemlig rigtigt mange børnefamilier og unge, der gerne vil nyde det gode efterårsvejr under åben himmel og skulle vi få en byge eller to, så har vi sørget for at mange af aktiviteterne er indendørs, siger Fårup Sommerlands direktør, Søren Kragelund.

Masser af aktiviteter

Udover de sædvanlige trækplastre har Fårup Sommerland sat sig i selen og arrangeret en masse sjov aktiviteter alle dage i ferien.

Det hele starter lørdag den 12. oktober med gratis æblekage til alle gæsterne. Her fejrer sommerlandet feriestarten med at lave Danmarks største æblekage.

Og man kan roligt spise godt med æblekage, for dagen efter kan man løbe alle kalorierne væk. Her arrangeres der nemlig motionsløb på 2, 5, 10 km og halvmarathon.

Og herefter fortsætter efterårsferiedagene med den ene aktivitet efter den anden.

Skovmand-show, Smølfeshow, Jacob Riisings Gepetto Show, MTB løb, Egern og pindsvin danseskole, Egerns forrådsjagt, Universitarium i samarbejde med Aalborg Universitet, Interaktiv udstilling om det moderne landbrug og Egern og Pindsvins værksted med hobbyaktiviteter.

Så det er ikke uden grund at direktør Søren Kragelund glæder sig til at åbne dørerne.

– Vi forventer et stort rykind, slutter han.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events