Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

Fårup Sommerland kåret til 2. bedste forlystelsespark

- Det er klart, at jeg både er stolt, taknemmelig og glad i dag, siger administrerende direktør i Fårup Sommerland, Søren Kragelund, som mandag mandag aften modtog prisen i forbindelse med IAAPA’s (International Association of Amusement Parks and Attraction) årlige konference.

Fårup Sommerland er netop blevet kåret til Europas 2. bedste forlystelsespark

– af det internationale anerkendte tidsskrift ”The Kirmes & Park Revue”.

Der var stor jubel i nordjyske Fårup Sommerland, da forlystelsesparken i går, den 19. september, blev kåret som Europas 2. bedste forlystelsespark af det internationalt anerkendte forlystelsesmagasin The Kirmes & Park Revue.

Den uafhængige pris tildeles af en international anerkendt jury, hvor det overordnede formål handler om at rette fokus på ekstraordinære innovationer i den europæiske forlystelsespark-branche. 

– Jeg er særdeles glad for, at vi ikke blot finder ”store spillere” på top-ti-listen, men også familieejede forlystelsesparker, der med entusiasme, passion og energi har formået at realisere nogle fantastiske oplevelser for sine gæster. Fårup Sommerland er et fremragende eksempel på dette, og jeg ønsker dem stort tillykke med den flotte pris, siger Frank Lanfer, chefredaktør på Kirmes & Park Revue.

Administrerende direktør i Fårup Sommerland, Søren Kragelund, modtog mandag aften prisen i forbindelse med IAAPA’s (International Association of Amusement Parks and Attraction) årlige konference, der i år foregår i Barcelona, Spanien.

– Det er klart, at jeg både er stolt, taknemmelig og glad i dag. Vi har i Fårup gennem en halv menneskealder arbejdet målrettet og hårdt for at skabe et nordjysk fyrtårn – og det føler jeg i allerhøjeste grad, at vi nu bliver belønnet for. Prisen er en anerkendelse af, at vi leverer gode oplevelser til vores gæster. Og så er jeg naturligvis også yderst tilfreds med, at vi bliver lagt mærke til i international sammenhæng – det varmer i allerhøjeste grad en nordjydes hjerte, siger Søren Kragelund.

Fårup Sommerland tildeles prisen som Europas 2. bedste forlystelsespark i kategorien ”forlystelsesparker med under 1 million årlige gæster”.

Læs om fantastiske oplevelser og events