Nyheder
imported

Fårup Sommerland vinder fornem servicepris

Fårup Sommerland har lige vundet international pris for verdens 3. bedste service.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Fårup Sommerland kom i går i top 3 i konkurrencen om verdens største pris inden for service i forlystelsesbranchen. Der er tale om IAAPA’s Human Resources Excellence Award 2015. Prisen uddeles årligt af den internationale brancheforening for forlystelser og attraktioner, IAAPA, og igen i år fandt prisuddelingen sted i Orlando i Florida, hvor IAAPA-medlemmer fra mere end 90 lande i hele verden, er samlet til den årlige udstilling og konference.

Ubeskriveligt stolte

– Vi har lige fået prisen, som vi altså vel at mærke har modtaget for at ha’ et af verdens bedste serviceprogrammer i en forlystelsespark – vi var bl.a. oppe mod Europa Park i Tyskland, der er en af verdens største forlystelsesparker. Vi er ubeskriveligt stolte og glade, og det er en kæmpe anerkendelse af det kolossale arbejde Fårup Sommerland har lagt i at uddanne og træne vores mange medarbejdere, så de giver gæsterne den bedst tænkelige oplevelse og service, mens de befinder sig i parken, fortæller en tydeligt glad Fårup Sommerland-direktør, Søren Kragelund, fra Orlando. 

Service gør forskellen

– Prisen er et bevis på, at vi har set rigtigt. Det har nemlig i mange år været vores faste overbevisning, at Fårup Sommerland – og i det hele taget turisterhvervet i Danmark – skal konkurrere på service. Vi kommer aldrig til at ha’ et Colosseum eller Grand Canyon. Men på service kan vi virkelig gøre en forskel, og nu har vi i Fårup Sommerland bevist, at vi er med helt oppe i verdenseliten hvad angår service. Vi håber, at endnu flere gæster nu vil slå vejen forbi Nordjylland og opleve det nærvær og den glæde, der strømmer ud af hver eneste kvadratmeter i Fårup Sommerland – uanset om man sætter sig i vores vilde rutsjebaner, besøger børnetivoliet eller hopper i bølgerne i Aquaparken. Rutsjebaner findes i hele verden. Men nu har vi papir på, at vores serviceniveau er uovertruffet, slutter Søren Kragelund.

Fakta:

•    Fårup Sommerland har netop afsluttet sæson 2015 med en dokumenteret gæstetilfredshed på ikke mindre end 99%. Det er den højeste score nogensinde.
•    Fårup Sommerland har en rekordlav fraværsprocent blandt medarbejderne på kun 1,1% – hvor landsgennemsnittet er på 3,28%
•    Fårup Sommerland er netop kåret til Europas næstbedste forlystelsespark 2015.
•    Fårup Sommerland vandt IAAPA’s 3. plads for bedste service i 2010 og 2011.

Læs om fantastiske oplevelser og events