Nyheder
imported

Feriepartner støtter de lokale oplevelser i Destination Blokhus

Hjælpende hånd til lokale ildsjæle og foreninger fra Feriepartners Oplevelsespulje.

Tekst: Martin Frandsen – Foto: Presse

Hvis du som forening eller ildsjæl har en god ide eller et projekt, der vil gøre Blokhus-Hune til et endnu mere spændende sted at holde ferie i eller bo, besøge og opleve, så er det nu, du kan få en økonomisk håndsrækning fra Feriepartners Oplevelsespulje, fortæller salgschef Michael Bisgaard og bureauleder Trine Flindt, Feriepartner.

Støtte til oplevelser

Oplevelsespuljen hos Feriepartner Blokhus er på op til 100.000 kroner, og på landsplan støtter alle Feriepartners bureauer med et samlet beløb på 1 million kroner.
– Vi vil gerne støtte alle lokale aktiviteter, som er med til at sikre, at vi har et så spændende område, som vi har, fortæller Michael Bisgaard.
– Vi har en meget attraktiv destination, hvor der sker noget hele året rundt, og vi er vel efterhånden blevet en helårsdestination. Vi går derfor meget op i, at der er en bred pallette af aktiviteter og lidt for en hver smag til vores mange gæster, siger Michael Bisgaard.
Alle ideer er velkomne – store som små – om det er guidet svampesafari i Klitplantagen eller Musik på Torvet.
– Det eneste kriterie er, at det har en værdi for vores gæster i området Rødhus, Hune, Blokhus og Saltum, siger han.

For 5. gang

Feriepartner er et lokalt forankret feriehusbureau og vil derfor gerne give noget tilbage med sin Oplevelsespulje, der uddeles for 5. gang.
– Vi har et lokalt ønske om, at vi vil være med til at udvikle destinationen. Derfor vil vi gerne give noget til de mange lokale ildsjæle, som sørger for de mange spændende oplevelser, der er til vores feriegæster, understreger Michael Bisgaard.
– Vi kan godt lide, at vi i Blokhus løfter i flok, og når vi giver midler til ildsjælene, så sker der virkelig noget. Det betyder rigtig meget for os, at vi kan give noget tilbage til de lokale, siger han.

Sådan gør du

Der er ansøgningsfrist til Feriepartners Oplevelsespulje 2022 fredag 15. april, og du kan se mere på hjemmesiden for Feriepartners Oplevelsespulje:
https://www.feriepartner.dk/oplevelsespulje/

Eller sende en mail til bureauchef Trine Flindt eller Michael Bisgaard.
Fortæl, hvad ideen går ud på, hvor mange penge du søger om, og begrund hvorfor Feriepartners Oplevelsespulje skal støtte projektet.
Du kan sende en mail til:

michael.bisgaard@feriepartner.dk
trine.flindt@feriepartner.dk

FAKTA:

Feriepartners Oplevelsespulje støttede i 2021:

  • International Faldskærmskonkurrence Blokhus Open (15.000 kr.)
  • Erhvervsforeningen Blokhus, Lys på Torvescenen (25.000 kr.)
  • Blokhus- og Omegns Grundejerforening samt Hune-Blokhus Borgerforening, Etablering af mini-sømærke (15.000 kr.) 

Læs om fantastiske oplevelser og events