Nyheder
imported

Fiberbredbånd udvides i Blokhusområdet

Bredbånd Nord vil nu gøre en aktiv indsats for at installere fiberbredbånd i sommerhusene

Blokhus:

Internetforbindelser i sommerhusene – et must for alle

Tekst: Louise Kande Pedersen – Foto: Lars Bisgaard

I Jammerbugt Kommune er der jævnligt henvendelser fra både borgere, sommerhusejere og turister, som ikke kan få en rimelig internetforbindelse, hvilket mange i dag opfatter som et must i forbindelse med deres sommerhusudlejning eller -ophold.

Bredbånd Nord vil nu gøre en aktiv indsats for at installere fiberbredbånd i sommerhusene. Det er ikke kun internet husejere og turister kan få via deres kommende fiberbredbåndsforbindelse – men også telefoni, TV og HD-kanaler.

Hos Bredbånd Nord mener man, at hurtigt internet er en integreret del af hverdagen, også for de unge, som forlanger ordentlig Wifi.

– Underholdning via internettet og TV markedet ændrer sig med hastige skridt. For mange familier er udfordringen, at deres internet ikke kan følge med til deres behov. Der er en klar tendens til, at man streamer både film, musik og tv fra nettet, tjekker mails og børnene løser nu også mange skoleopgaver på nettet. Disse ting tilsammen gør at behovet for en høj internethastighed stiger. Fiberbredbånd med sine enorme hastigheder, er et oplagt valg for at møde både dagens og fremtidens udfordringer, udtaler Salgs og marketingsdirektør Christian Ingerslev Sørensen hos Bredbånd Nord

Bredbånd Nord mener, at fibernet er gavnligt for sommerhusudlejning, og til at få sommerhusejere til at bruge deres sommerhus mere.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events