Nyheder
imported

Finhvalen deltog i medlemsmøde

Fem måneder – så lang tid har det taget at få klargjort skelettet af den 17 meter lange finhval, der strandede i Blokhus sidste år. Det kunne Christina Egeris Vandborg fra Nordsøen Oceanarium i Hirtshals blandt andet berette, da hun holdt foredrag på Nordstjernen i Blokhus i forbindelse med det årlige medlemsmøde i Dagli’Brugsen i Blokhus.

Blokhus avis – hele Jammerbugtens avis

Tekst: Louise Kande (redigeret) – Foto: Presse

Omkring 70 medlemmer deltog, og Christina Egeris Vandborg kunne konstatere, at hun genkendte flere af de fremmødte, idet de er frivillige i Team Blokhus, og hun har derfor undervist dem om hvalens historie, så de er klar til at formidle dette videre til besøgende i Blokhus.

Denne aften fik Dagli’Brugsens medlemmer et unikt foredrag om det arbejde, der er pågået, siden finhvalen skyllede op på stranden ved Blokhus. Uddeler Jesper Højrup Pedersen fortalte om et udfordrende år for Dagli’Brugsen. Parkeringssituationen havde været turbulent, men nu glæder han sig over, at der er etableret en række nye skrå parkeringspladser, som har betydet, at forholdene nærmest er bedre for kunderne end tidligere. Han fortalte desuden om den gennemgribende renovering, butikken har gennemgået, og redegjorde for nogle af de aktiviteter, butikken har været med til at bakke op om i løbet af året – herunder musik på torvet, Chili Klaus, græskarskæring etc. Der var desuden valg til bestyrelsen. Per Thiel og Lone Hejlskov var på valg, og ingen af dem ønskede genvalg. I stedet blev Lillian Holm og Erik Mølgaard valgt til bestyrelsen, der udover de nyvalgte består af Lars Tømmerby, Bente Skov, Ib Hartvigsen, Annemarie Larsen og Jesper Højrup Pedersen.

Læs om fantastiske oplevelser og events