Til sæson 2016 åbner der intet mindre end fire nye restauranter i Fårup Sommerland
Skovens – Økologisk spisested er den nye økologiske restaurant, som byder på sund, økologisk og lækker mad. I Hotdog Hytten serveres der gourmet-hotdogs inspireret fra forskellige verdensdele, og i Spættens Frozen Yogurt kan man vælge mellem ti forskellige yoghurtvarianter samt et stort udvalg af friske frugter og lækre toppings. Sidst, men ikke mindst, åbner Søbredden, hvor man kan købe gourmetkaffe.
Skovens – Økologisk spisested og Hotdog Hytten er allerede åbnet. Primo juni åbner Spættens Frozen Yogurt og Søbredden.
– Vi ønsker at følge med på de trends, som er oppe i tiden. Og fællesnævneren for de restauranter, vi nu åbner, er, at vi satser meget tungere på mad som er økologisk, sundere og ikke mindst af endnu højere kvalitet, siger Ole Vestergaard Roed, F&B-manager og fortsætter:
– Hvis folk alligevel ønsker at spise den ”traditionelle” burger og pommes frites, er det vores mål at tilbyde ”det sundeste af det usunde”. Forstået på den måde, at bøffen er lavet af 100 procent oksekød, at burgerbollen er en fuldkornsbolle og at pommes fritesene er lavet af ”rigtige” kartofler.
De senere år er udbuddet af forskellige salater og grøntsager også udvidet, så alt i alt er Fårup Sommerland helt klart blevet et ”sundere” sommerland.