Nyheder
imported

Firma i fokus: Hune Pizza Restaurant føler sig allerede hjemme

Tekst: Martin Frandsen Foto: Presse

Det er langt fra en tilfældighed, at Olga og Roger Jadun åbnede Hune Pizza Restaurant tilbage i marts 2019. Parret har længe ønsket at åbne i Hune, og forud var gået et par års søgen efter egnede lokaler til en restaurant.

Det helt rette sted
Roger Jadun har nemlig arbejdet som murer for Kjeld & Johs og kender derfor området ganske godt.
– Vi ville gerne åbne forretning i Hune og ledte efter det helt rigtige sted. Det var ikke let, men pludselig kom muligheden her, fortæller Roger Jadun om overtagelsen af den tidligere blomsterbutik på Vesterhavsvej 19. Den lever nemlig op til forventningerne om størrelse, p-pladser samt mulighed for udendørs servering.
– Og så ligger bygningen på den rigtige side af vejen. På højre side, når du kører ind i byen, pointerer Roger Jadun.

Hyggelig familierestaurant
Siden overtagelsen er bygningen blevet moderniseret til en hyggelig og venlig familierestaurant, og det er Olga, som står for pizzeriaet, mens Roger stadig arbejder som murer.
Men han har tidligere haft pizzeria, og parret havde også et på Tinghøjvej i Saltum i seks år, men det blev solgt i forbindelse med åbningen i Hune.

Varm velkomst
I sommer var der 8-10 ansatte, herunder fritidsjob til 3 lokale unge fra Hune, og der var forrygende travlt både ude på terrassen og indenfor, og ønsket om at holde åbent året rundt bliver støttet godt af lokale stamkunder.
– Det er gået meget bedre, end vi havde forventet. Vi er blevet taget rigtig godt imod her i byen. Folk er meget venlige og flinke til at bakke op om os. Det er en hyggelig og flot by, se nu bare julepynten. Vi er meget glade for at kunne have en forretning her i Hune, fortæller Roger Jadun.

Læs om fantastiske oplevelser og events