Det sker
imported

Fisk, fugl eller midt imellem

HIRTSHALS: Stort, spændende efterårstema på Nordsøen Oceanarium i Hirtshals.

Tekst og foto: Presse

Havfuglenes og fiskenes levesteder og bevægelsesmønstre hænger sammen, og det vil Nordsøen Oceanarium sætte fokus på hele efteråret.

Quiz om fisk

Gæsterne kan quizze sig vej gennem udstillingen og blive klogere på dyrelivet omkring Danmarks kyster. Der vil være gode præmier på spil, blandt andet et gavekort på overnatning til fantastiske B&B by the Sea i Hirtshals.
Man kan sammen med meget andet få mere at vide om ålens forunderlige vandring på mere end 5000 kilometer til Sargassohavet.
Historien om, at mange havfugle flyver mange tusind kilometer sydpå om vinteren og tilbage til Danmark, når foråret nærmer sig, bliver også fortalt.
Man kan også se syv specielle eller sjældne lokale fuglearter udstillet i flotte glasmontre, og meget mere.

Birds in motion

Fra primo september og 3 måneder frem er det muligt at opleve en helt speciel fugleudstilling af kunstner og tidligere zoologisk konservator Erling Mørch. Værkerne er udført i cortenstål og bærer præg af kunstnerens store interesse for og viden om fugle og deres bevægelser.

Nordsøen OC

For hele familien

I efterårsferien uge 42 vil det foruden ”fugl, fisk eller midt imellem” og Birds in motion være muligt at komme med på fuglesafari til Hirtshals Havn og Hirtshals Fyr, hvor der spejdes efter fugle og andet spændende.
De yngste gæster kan male fugle- eller fiskemasker i kreaværkstedet, og som sædvanligt er der daglige fodringer af klumpfisk, havdyr i store og små akvarier samt sæler. Og mon ikke det også bliver tændt op i bålet i det 6000 kvadratmeter store udendørs område.

 

Læs om fantastiske oplevelser og events