Fjerritslev

Fjerritslev genstarter kultur- og fritidsliv

Flagalléen er på plads torsdag 19. august, når Fjerritslev skruer op for festlighederne. Foreningslivets genåbning fejres under åben himmel med lokal underholdning, gå- og løberuter, godt humør og fællessang.

På Torvet
På Torvet I Fjerritslev vil målportalen danne udgangspunkt for dagens gående- og løbende deltagere, som blandt andet kommer igennem Idrætscenter Jammerbugt på deres 5 og 10 km run eller walk eller 1 mile walk (1,6 km). På turen igennem Idrætscenter Jammerbugt møder rutens deltagere både den lokale badmintonklub, gymnastikforeningen og andre idrætsudøvere som har til huse i Idrætscenteret. Her får deltagere kig til nogle af de foreninger, som vi 19. august fejrer endelig er genstartet.
På Bryggertorvet kører den røde karrusel, og på ruten kommer deltagere igennem Bryggergården. Her vil de også passere det nye flotte gavlmaleri ved Jutlander Bank.

Mad og drikke
SuperBrugsen sponsorerer maddepot på p-pladsen ved SuperBrugsen, og Renés Grønt og Vin åbner en madbod med mad og drikke ved målområdet på Torvet. Fjerritslev byder i dén grad på god stemning og lokal fejring af vores mangfoldige foreningslivs genåbning, som i Fjerritslev gælder for hele den vestlige del af Jammerbugt Kommune.
Fjerritslev TRIM, Idrætscenter Jammerbugt og Handelsstandsforeningen har lagt sig i selen for at tilrettelægge et festligt arrangement omkring Torvet og en god rute rundt i byen.
Genstartsfestivalen er for alle, og du kan stadig nå at tilmelde dig og hele nabolaget.
Læs mere og tilmeld dig på:
 www.Jammerbugt.dk/genstartsfestival.


Program:
Fra kl. 16:30 – Nummerudlevering
Kl. 17:00 – Velkomst v/ Formand for Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget
Helle Bak Andreasen
Kl. 17:10 – Fællessang
Kl. 17:15 – Løbsstart og lokale kultur- og foreningsindslag
Kl. 20:00 – Tak for i aften

Jammerbugt Kommunes genstartsfestival er en del af den landsdækkende festival ”100 dage med kultur og idræt”, støttet af Slots- og Kulturstyrelsen, som på 100 dage fra 1. juli 2021 til og med 30. september 2021, markerer genåbningen af kultur- og idrætslivet i hele landet.
Genstartsfestivalen består af fire folkelige motionsløb på oplevelsesruter i Jammerbugt Kommunes fire største byer:

  • Fjerritslev – Torsdag den 19. august 2021
  • Pandrup – Tirsdag den 24. august 2021
  • Brovst – Tirsdag den 7. september 2021
  • Aabybro – Tirsdag den 14. september 2021

Det er gratis at deltage i alle events under Genstartsfestivalen.
Der vil være følgende distancer at tilmelde sig til hvert event i de fire byer:

  • 10 km run (med tidtagning)
  • 5 km run (med tidtagning)
  • 5 km walk
  • 1 mile walk (1,6 km).

Læs om fantastiske oplevelser og events