Nyheder
imported

Flere siddepladser på Blokhus Torv – inden pinse

I fravær af de store musikalske arrangementer, ønsker byen i år således supplerende at skabe hygge og byde gæsterne velkomne med nye og flere siddemuligheder.

Blokhus' mange gæster forventer, at byen hvert år byder på underholdning og oplevelser af forskellig art. Det har været et kendetegn for byen og et estimeret image. Alle er indforstået med, at år 2020 vil være anderledes, og arrangørerne i Blokhus, der har stået bag de tidligere mange koncerter og events er også indstillet på, at byens gæster i år 2020 må tilbydes en anden form for imødekommenhed.

Torvet i Blokhus er et unikt centralt centrum, hvor områdets gæster dagligt søger hen for at nyde stedets hygge og byens egentlig rum med butikker og nærliggende spisesteder.

I fravær af de store musikalske arrangementer ønsker byen i år således supplerende at skabe hygge og byde gæsterne velkomne med et større udvalg af siddemuligheder på Torvet, så alle kan få del i Torvets helt egen intense stemning. Således har en arbejdsgruppe søgt og opnået en helt særegen dispensation for gældende bestemmelser for placering af siddepladser og give gæsterne mulighed for blot, at kunne sætte sig og nyde atmosfæren og fornemme feriestemningen og de øvrige gæster i byen. 

Siddepladserne på Torvet vil være neutrale og som sådan ikke tilknyttet de enkelte erhvervsdrivende og skal opfattes som byens gestus over for dens mange gæster, der helt naturligt søger ind til byens midtpunkt ind imellem alle øvrige attraktioner besøges.

Bag arrangementet står interessenter omkring Torvet, Grundejerforeningen, Erhvervsforeningen Destination Blokhus, Blokhus Fonden, Kulturens Venner samt Torvegruppen, og det er i fin samklang med Ministeriet tilskyndelse til kommunerne om at imødekomme ønsker om at inddrage ledige områder til etablering af siddepladser for turister.

Byens uundværlige frivillige har givet tilsagn om at medvirke ved samlingen af møblerne, der forventes opstillet inden pinse.

Læs om fantastiske oplevelser og events