Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

FLYTTEDAG FOR FRØKNER OG FRUER

Butikken åbner Palmesøndag d. 29.marts hvor alle kunsthåndværkerne vil være til stede. Her serveres kaffe og kage til gæsterne.

Udvikling:

Flyttedag for Frøkner og Fruer

Butikken ”Frøkner og Fruer” flytter i nye lokaler på Springvandstorvet i Blokhus

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Butikken Frøkner og Fruer flytter i nye lokaler i Blokhus. Butikken lå tidligere i Hune, men nu har damerne  fundet dejlige nye og  lyse lokaler på det istandsatte Springvandstorv , lige ved siden af turistkontoret – Visitjammerbugten. Kvinderne bag Frøkner og Fruer vil vise og sælge unikke produkter – lige fra dansk kunsthåndværk, malerier, glas, strik, unikke vindjakker, patchwork, keramik, postkort,  filt og gamle ting og sager af høj kvalitet.

Ulla Søholt fortæller, at butikken vil blive passet på skift af de 8 damer, som alle producerer varer til butikken. -Det er en dejlig måde at være i kontakt med kunderne og få respons på vores varer, hvilket er meget inspirerende.  Damerne haft  travlt på deres værksteder, hvor deres kunsthåndværk bliver fremstillet, så butikken vil boome af et stort og flot sortiment, når de kreative kvinder byder velkommen i de nye lokaler.

– Vi synes vi har fundet en rigtig god sammensætning af gammelt og nyt, men alt hvad der findes i butikken er unika, siger Rikke Vinther og fortsætter;  kunderne kan derfor ikke forvente, at vi bare henter flere eksemplarer ind fra lageret.  Dette adskiller vores butik fra de fleste andre butikker.

– Vi er alle kreative damer, som nyder at arbejde med vores hænder. Det kan kunderne få lov til at opleve hele sommeren, da vi nogle dage vil vise de teknikker og metoder vi arbejder med i vores håndværk,  siger Lise Møller.

Butikken åbner Palmesøndag d. 29.marts hvor alle kunsthåndværkerne vil være til stede. Her serveres kaffe og kage til gæsterne.

Læs om fantastiske oplevelser og events