Nyheder
imported

Flyvende naturoplevelser

I pinsen slog Blokhus Vildtreservat dørene op

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus Vildtreservat

I Pinsen inviterede Blokhus Vildtreservat til flyvende naturoplevelser med spændende dyr, prægtige amerikanske bisonokser, de stolte krondyr og ikke mindst de stivbørstede og frække vildsvin – næsten alle med unger samt rovfugleopvisning.

– Vi har en hel del nyt på programmet. Nye ugleunger – bl.a. den dunklump, der er billede af i artiklen. Hun har ikke noget navn endnu, men det kan gæsterne hjælpe med at finde til hende. Præmien til den heldige gæst, som bliver udtrukket som vinder, er en hel dag med falkoneren, hvor vi skal flyve med ørne, ugler og falke, udtaler Flemming Salomonsen fra Reservatet.

Reservatet har i år valgt at ændre lidt på opsætningen, således folk kan komme endnu tættere på fuglene.

I år har vi i Vildtreservatet ændret lidt på opsætningen som vil bringe folk endnu tættere på fuglene. Gæsterne kan i år glæde sig til at holde en ugle, falk eller ørn på handske. Formidlingen er i børnehøjde – og reservatet vil gerne ramme et bredt segment, hvor interesse, formidling og leg forenes.

– Vi råder pt. over ca. 30 rovfugle – falke, ørne, ugler, våger og høge. Den mindste er vores dværghornugle Brutalis med et vingefang 30 cm og en vægt 110 gram. Den største er havørnen Cherry med et vingefang på 240 cm og en vægt 4,5 kilo, afslutter Flemming Salomonsen.

Læs om fantastiske oplevelser og events