Nyheder
imported

Følg byggeriet af Klitgaarden Blokhus

I 2011 blev den første idé om boligbyggeri på Klitgaardsvej født. Siden er der blevet tegnet, målt og idégeneret. Drømmen om boligbyggeri centralt i Blokhus er blevet til virkelighed, og fundamentet for de seks nye ejerlejligheder er skabt.

Søren Ibsen glæder sig til at flytte ind i sin lejlighed i januar 2018. Han kommer dagligt på byggepladsen for at følge processen. – Hver dag overraskes jeg over, hvor hurtigt det nu går. I dag kan vi eksempelvis stå på – hvad der bliver vores nye terrasser. Det er da en dejlig følelse, siger han med et glimt i øjet. 

Tekst: Louise Kande – Foto: Blokhus avis

Status

Rikard Andersen, Per Saksager, Lasse Nielsen og Søren Ibsen har allerede købt hver deres lejlighed i det nye boligbyggeri; Klitgaarden. Da vi møder Søren Ibsen på byggepladsen i høj solskin, er han ovre for at se ”dagens status”, som han siger. – Selvom Peter Juul ApS står for totalentreprisen, og jeg ved, at der er helt styr på selve byggeriet, så har det også sin charme at følge processen, siger Søren Ibsen.  Klitgaarden er på nuværende tidspunkt ved at få bygget rå murene op – og inden uge 34 skulle byggeriet gerne være ”lukket” med vinduer og tag, således bliver fokus i højere grad det indvendige. Byggeriet forventes færdigt i midt januar 2018. Fra terrasserne mod vest kan man både se Sømærket og dele af det centrale Blokhus, men man er stadig trukket lidt tilbage. – Lejlighederne opføres efter gammel håndværksskik. De velindrettede 82m2 lejligheder byder på kombineret entre/køkken med direkte adgang til lejlighedens ene soveværelse som vender mod øst. En halvmur skiller køkken og spisestue. I lejlighedens vestlige ende er opholdsstuen placeret. Fra opholdsstuen er der adgang til et dejligt vestvendt soveværelse med faste skabe samt lejlighedens badeværelse, som er indrettet med stort bruserum, skabe, vaskemaskine/tørretumbler, vaskearrangement og væghængt toilet. Til hver lejlighed hører en lille flisebelagt gårdhave mod syd/vest som er delvist overdækket. Ligeledes er der mod øst en overdækket terrasse, og flisebelagte fællesarealer, fortæller Søren Ibsen begejstret.

Vedligeholdelsesfrit

Fokus på byggeriet har hele tiden været, at det skulle være så vedligeholdelsesfrit som muligt, med så lave fællesudgifter som muligt. Man får også privat p-plads foran bebyggelsen.  – Det skal være et sted, hvor man som ejer kan tage hen – for at slappe af, hygge sig og gøre brug af byen.  Man er kun 375 meter fra vel nok Danmarks smukkeste strand, i gåafstand til både plantagen, shopping og indkøbsmuligheder, afslutter han. 

En by i udvikling

– Den flotte udvikling i Hune-Blokhus området med mange aktiviteter, events, flottere byrum, spændende forretninger og spisesteder giver en helt naturlig efterspørgsel på bedre og flere boliger i området. Vi synes helt sikkert, at vi kan bidrage positivt til udviklingen med Klitgaarden, hvor der endnu er to ledige lejligheder tilbage, som snart udbydes til salg gennem én af byens ejendomsmæglere.

Læs om fantastiske oplevelser og events