Blokhus

Foredrag om tibetansk visdom og livsstil

 | FOTO: Presse
På Restaurant Nordstjernen i Blokhus

Verdenskendt professor i tibetansk kinesisk medicin, Dr. Passang Thopchen, og mental træner og livstilsbalance-vejleder, Nathalie Dahl holder foredrag den 19. juni kl. 19 på Nordstjernen i Blokhus.

Dr. Passang og Nathalie Dahl vil fortælle om Tibetansk Visdom og Livsstil, som er flere tusinde år gammel og handler om, hvordan man kan undgå sygdom og leve livet i harmoni og balance.

Du får indsigt og værktøjer, der kan bidrage til en positiv udvikling både i dit liv eller din virksomhed, samt får besvaret dine spørgsmål.

Dr. Passang Thopchen er med sin mere end 30 års lægeerfaring kendt videnskabeligt og i sin praksis. Mange mennesker fra hele verden kommer til hans klinik i Pune, Indien. Han har mange elever verdenen rundt inklusiv dem, som studerer i hans egen Akademi, hvor han gerne deler sin viden og erfaring med andre. Nathalie Dahl har fået individuel undervisninger i flere år i træk i Dr. Passangs klinik.

”Er du ikke lykkelig, er du ikke rask”, siger man i Tibet. De mener, at der skal være en balance på det fysiske, mentale og energetiske plan. Dr. Passang fortæller, at bag denne enkle sætning gemmer sig en dybtfølt erkendelse af, at sundhed og lykke ikke blot er fraværet af sygdom, men snarere en harmonisk balance mellem det fysiske, mentale og energetiske plan.

– Da de fleste sygdomme starter på det mentale niveau, er det vigtigt at være på vagt overfor den mentale fortæller han.

Arrangementet er arrangeret i samarbejde med Anturi Compassion Center og foregår på dansk og engelsk.

Det vil desuden være muligt at tilkøbe en tapasanretning.

Hvor: Restaurant Nordstjernen, Høkervej 1, 9492 Blokhus

Hvornår: 19. juni 2024, kl. 19

Pris: 200 kr.

Tilmelding sker ved betaling på MobilePay 23239977. Nævn venligst ved betaling, hvis du vil spise med. 

Du kan bestille Tapas Tallerken for kr. 150,- og betale for det på stedet. Spisningen starter kl. 18.00

Læs om fantastiske oplevelser og events