Nyheder
imported

Forstanderskifte på Ingstrup Efterskole

Ingstrup Efterskole skal have ny forstander til sommer.

Efter 35 år på Ingstrup Efterskole har Inger Dueholm valgt at tage afsked med skolen. Mie Sloth Rasmussen, der har været lærer, og nu er souschef på skolen, bliver ny forstander fra skoleåret 2018/19.
– Vi er Inger Dueholm meget taknemmelig for den store indsats, hun har gjort for skolen igennem de mange år samtidigt med, at vi er meget glade for at have fundet den helt rigtige afløser, udtaler formanden for skolens bestyrelse, Torben Reese. Han tilføjer, at skolen føres videre i samme ånd og med fortsat fokus på de kerneværdier, der kendetegner Ingstrup Efterskole.

Jeg har haft et fantastisk liv på Ingstrup Efterskole

Inger Dueholm kom med sin mand Mogens Dueholm til Ingstrup Efterskole i 1983, samtidig med at hun læste på seminariet i Hjørring. Inger er uddannet sygeplejerske men blev ansat som lærer på skolen. I 1987 blev Mogens forstander og Inger ”skolemor”. Inger uddannede sig løbende, og i 2007 overtog hun forstanderposten. – Jeg har haft et fantastisk liv på Ingstrup Efterskole, fortæller hun, og fortsætter; – Det har været et liv med dejlige unge mennesker, en dygtig og engageret medarbejderstab og en enorm glæde ved mit job. Det har været et privilegium at have haft muligheden for at gøre en forskel for mange af de elever, der igennem årene er sendt videre fra Ingstrup Efterskole.
Det er både med vemod og glæde at Inger nu forlader skolen. – Jeg vil savne skolen meget, men glæder mig til også til at kunne fordybe mig i mit politiske arbejde, formandskabet for Ingstrup Bogby og meget mere.

Mie Sloth Rasmussen 
Mie Sloth Rasmussen er 42 år gammel, gift med Henrik Rasmussen, og har to drenge. Familien bor i Sulsted, men flytter i løbet af sommeren op i skolens forstanderbolig. Mie er en erfaren underviser, der hele sit lærer-liv har arbejdet med de ældste elever, fordi det at skabe livsduelige unge har været udfordrende og givende: – Når man oplever, at man er med til at flytte et ungt menneske, så bliver man glad og tilfreds!
Mie har de sidste tre år været ansat som lærer på Ingstrup Efterskole. – Mie har klart de kompetencer, der er nødvendige for at sikre og udvikle Ingstrup Efterskole, udtaler Torben Reese, og beskriver Mie som er en ildsjæl, en dynamo og i besiddelse store samarbejdsevner.
Mie er et efterskole- og foreningsmenneske med en forkærlighed for idræt og ikke mindst pigefodbold. Hun har lige færdiggjort sin master i Idræt og velfærd, som har været med til at åbne hendes idrætsperspektiv yderligere op.
Mie glæder sig over at overtage en veldrevet skole med flotte faciliteter, samt et dygtigt og aktivt personale med hjertet på rette sted, og ser frem til at sætte sig i forstanderstolen.
– Jeg har mange tanker og idéer til at videreudvikle skolen, men skolens kultur, normer og værdier forbliver som det er i dag, da jeg er af den overbevisning, at vi på baggrund af dem, sætter en solid ramme, hvor de unge kan udvikle sig, afslutter hun. 

Læs om fantastiske oplevelser og events