Nyheder
imported

Fra havfrue til Den Skøre Kylling med også pizza

Steinthor Arnarson har skiftet koncept og glæder sig til højsæsonen

Tekst og foto: Martin Frandsen

Oprindeligt lagde Steinthor Arnarson ud med at åbne Den Kække Havfrue på Strandvejen i Blokhus i juli sidste år, men han har skiftet koncept og navn på sit spisested til Den Skøre Kylling.
Konkurrencen inden for smørrebrød i Blokhus er ganske enkelt alt for hård.
– I stedet tilbyder vi roterende kylling på spyd, forskellige slags hot wings samt kylling-sandwich og-salater, og nu har vi også pizza på menukortet, men fokus er på kylling samt på lave priser på godt mad og drikkevarer, fortæller Steinthor Arnarson.
 

Tyske gæster
Han kan allerede mærke, at de tyske gæster er kommet til sommerlandet, og i det hele taget er de udenlandske gæster den primære målgruppe.
– Danske gæster holder lidt mere fast i deres gamle vaner, men vil selvfølgelig også gerne prøve noget nyt, og vi har fundet vores egen niche, fortæller Steinthor Arnarson.
– Vi håber på en sæson med høj sol og masser af mennesker i Blokhus, og forhåbentligt kommer der også gang i nattelivet.
Den Skøre Kylling byder nemlig på levende musik med den islandske troubadour Gunnar Sturla, som spiller hver aften.
– Og så er der special-øl og cocktails i hanerne, så vi er stadig det hyggelige sted, som har åbent om aftenen med levende musik, siger Steinthor Arnarson.
Den Skøre Kylling har nemlig åbnet fra kl. 11.00 til midnat, og efter 15. juli er der åbent til kl. 02.00.
– Vi satser stadig på at holde åbne hele året, siger han.

Læs om fantastiske oplevelser og events