Nyheder
imported

”Fuldbooket” Hotel Fårup i højsæsonen

Det nye Hotel Fårup er kommet rigtig godt fra start med en belægningsprocent på over 90 procent i højsæsonen

Det splinternye Hotel Fårup, der ligger midt i Fårup Sommerland, kan melde om en fantastisk start

Hotellet, der åbnede den 4. maj i år, har allerede opnået særdeles flotte belægningsprocenter de første fire måneder. I maj, juni og august havde hotellet en belægningsprocent på cirka 60 procent, og i juli var den over 90 procent.
– Vi er særdeles tilfredse med den start, vi har haft på Hotel Fårup. Vi havde en forventning og en forhåbning om, at hotellet ville blive populært, men det har naturligvis været vanskeligt at spå præcis, hvor god opstartsfasen ville blive. Derfor er det ekstra glædeligt, at vi nu kan se tilbage på fire måneder med flotte belægningstal, som også overgår budgettallene, siger Søren Kragelund, administrerende direktør i Fårup Sommerland, og fortsætter:
– Et af de overraskende aspekter har imidlertid været, at vi allerede har haft mange ikke-skandinaviske gæster. Vi har naturligvis rigtig mange nordmænd og også en del svenskere, hvilket vi forventede. Men at vi har haft en lang række gæster fra eksempelvis Spanien, Grønland, Schweitz, Østrig, Storbritannien, Indien, Belgien, Italien og Finland, har overrasket os noget – naturligvis i positiv henseende.
Den gode opstartsfase for Hotel Fårup bekræftes af HORESTA, der er brancheorganisation for hotel-, restaurant- og turisterhvervet.
– Det glæder os, at Fårups Sommerlands hotel er kommet rigtig godt fra start. Med sin beliggenhed er hotellet med til at sikre udviklingen af parken. Men samtidig bidrager det også til at styrke nordjysk turisme som helhed. De moderne faciliteter, centralt placeret i parken, skaber grobund for at tiltrække endnu flere gæster til regionen, siger relationschef i HORESTA, Christoffer Susé.
 

Læs om fantastiske oplevelser og events