Brovst

Genstart: Fællesskab og motion i forening

Snakken gik og humøret var højt inden starten til 3. udgave af Jammerbugt Kommunes 4 Genstartsfestivaler, og med 110 tilmeldte deltagere og endnu flere på dagen var flere end 135 børn, unge, voksne og seniorer klar til at gå og løbe sammen i og omkring Brovst.
Tirsdag 7. september var det nemlig Brovsts tur til at fejre genåbning af det rige forenings- og kulturliv i Jammerbugt Kommune med Genstartsfestivalen samt liv, løb og musik i gaderne.
Formand for Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget Helle Bak Andreasen bød velkommen til en aktiv aften i fællesskabets tegn med start og mål i Jernbanegade.
– Jammerbugt Kommune har sammen med Jer frivillige og ildsjæle glædet os til, at foreningslivet kan åbne op igen med masser af spændende tilbud til børn, unge og voksne. Vi har lært hvad fællesskab er enkeltvis og sammen, sagde hun overlod ordet til Per Iversen, der sang for på Gi Os Lyset Tilbage ved fællessangen.
Skovsgaard/Brovst KFUM IF havde været yderst kreativ og sørget spændende ruter til gang og løb, og handelsstandsforeningen havde pyntet med flagallé og balloner i træerne, og på 1-mile ruten fik deltagerne selskab af toget FUT.

Foreningsbazar
I målområdet i Jernbanegade var der foreningsbazar, hvor et bredt  udvalg af lokalområdets foreninger kunne fortælle om deres aktiviteter, oplevelser og fællesskaber.
Men også ude på ruten viste de sig frem.
Sport og Kulturcenter Brovst havde håndboldallé mod hallen, hvor der både var gymnastik og badminton.
Jammerbugt Garden øvede i sine lokaler, mens seniorerne spillede tennis på anlægget, og fodboldklubben trænede på banerne på banerne.
Ruten gik også gennem fitnesscentret og selvfølgelig forbi Bratskov, hvor operasanger Nicole Johansson bød velkommen, og Skovspillene underholdte på Jernbanegade.
Efter motionen bød Fakta i Brovst på frugt/vand/energibarer til maddepotet i målområdet for alle deltagere, ligesom Midtpunktet Tranum var til stede.
Den sidste genstartsfestival finder sted tirsdag 14. september i Aabybro, og du kan stadig nå at tilmelde dig her:
www.Jammerbugt.dk/genstartsfestival

Læs om fantastiske oplevelser og events