Blokhus

Gensyn med Die Herren i Blokhus

 | FOTO: Poul Nymark
U2 coverband står for næste fest på torvet

Når Die Herren indtager scenen i Blokhus torsdag 3. august kl. 20.30, så er det 5. gang, at det populære U2-efterligningsbandet optræder i byen, og det vækker uden tvivl gensynsglæde for rigtig mange gæster.
Den gratis koncert er den 5. i rækken af i alt 6 sommerkoncerter og skarpt efterfulgt af de festlige sømænd, som var på scenen sidste uge, så er der endnu engang lagt op til masser af god stemning, når Die Herren fyrer den af med alle de velkendte numre fra U2.
Senest orkestret var på scenen i Blokhus var i 2021 under Corona restriktioner. Dengang var publikum bænket foran scenen, men det gjorde ikke festen mindre festlig.

Forsanger Morten Marcher gav den fuld gas – også på bordene og ned iblandt de siddende gæster. Det vakte stor begejstring hos hele det festglade publikum, og fik stemningen til at nå nye højder – helt ned på bagerste række.
Og det er lige præcis, det orkestret kan. Få fat på hele publikum og inddrage dem alle i festen.
Die Herren spiller ofte til festivaler og rundt omkring på øvrige diverse scener i Danmark. Bandet er meget populært og er igennem de mange år et yderst erfarent orkester. De er til fulde lykkedes med at underholde koncertgængere i det ganske land – også på de mindre spillesteder foran et yderst begejstret publikum.
Bandet fortolker U2´s numre og er som altid klar til at give publikum en rejse ind i U2´s musikunivers.

Romhandleren

Men festen starter allerede kl. 19.00, hvor Romhandleren går på scenen.
Med et repertoire bestående af både gamle klassikere og nutidige hits er Romhandleren både et kendt og anerkendt orkester i Blokhus. Senest de var på scenen var i forrige uge som opvarmningsband til koncerten med Michelsen & Bramsen.
Med deres mangeårige erfaring og høje energiniveau formår de altid at sætte gang i enhver fest.

Økonomisk støtte

De gratis koncerter er arrangeret af Torvegruppen, som er en undergruppe af frivillige under Erhvervsforeningen Destination Blokhus. De har hele sommeren stået for et koncertprogram spækket med populære navne, der ikke kun har vakt begejstring men også leveret topunderholdning for de mange ferieglade gæster.
Som altid er det også de enestående frivillige, der står klar ved barerne og skænker kølige fadøl i en lind strøm.
-Vi glæder os utrolig meget over alle de kræfter, der bliver lagt i at afviklinge de mange koncerter. De frivillige er helt uundværlige og fortjener en stor tak.
Derudover er der også en stor taknemlighed over den økonomiske støtte foreningen har modtaget både fra erhvervet og kommunalt hold. En nødvendighed for at afholde gratis koncerter Vi håber derfor, at alle vil bakke op med et ekstra besøg i bare eller et kontant støttebidrag, så koncerterne kan fortsætte fremover.
Når det er sagt, så glæder vi utrolig meget til endnu engang at byde velkommen til Die Herren. De har altid gjort det godt i Blokhus, og det forventer vi også, at de helt sikkert kommer til at gøre igen. Så mød bare op. Der bliver en fantastisk fest, afslutter Jannie Ratke, eventansvarlig hos Erhvervsforeningen Destination Blokhus.

Læs om fantastiske oplevelser og events