Nyheder
imported

Ghita Nørby og Lars Hannibal gæster igen Haven i Hune

For 3. gang inviteres publikum til at nyde Ghita Nørbys små fortællinger, anekdoter og historier fra et langt liv på scenen – i Haven i Hune d. 17. juni.

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

Danmarks store skuespiller Ghita Nørby, som netop har kunnet fejrer sit 60 år jubilæum og den 14. maj spillet sin sidste rolle på teatret, har sammen med guitaristen Lars Hannibal sammensat et program fyldt med overraskelser til forestillingen i Haven i Hune d. 17. juni.

Ghita Nørby har en god fornemmelse for haven og er tryg og særdeles godt bekendt med området.  – Hun  ved, hvor hun er, og hvad hun står for. Hun har en helt unik evne til at tilpasse sig den stemning der er i haven. Hun underholder  – og det er altid en overraskelse, hvad hun kan finde på.  Gæsterne kan glæde sig til den spontanitet, hun kommer med, og desuden den dialog der naturligvis må opstå med gæsterne, fortæller  Claus Bonderup.

Den faste del af forestillingen er Ghitas oplæsning af hendes favorit eventyr af H.C. Andersen og fabler af La Fontaine, og Lars Hannibal`s fortolkninger af de smukke ”guitar highlights” som f.eks.  temaet fra Deer Hunter.

Den uforudsigelige del af aftenen er de to kunstneres samtaler om de aktuelle emner der optager dem indenfor kunst og kultur, og Ghitas reflektioner over hendes lange karriere og roller indenfor Film, TV-dramatik og Teater,- eller hendes ærlige og inspirerende tanker over et langt levet liv.

 

 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events