Blokhus Medier_logo-01
Nyheder
imported

GI & PGU Pandrup er klar til forårsopvisninger

Der bliver trænet på livet løst rundt om i de nordjyske gymnastiksale, for gymnastiksæsonen nærmer sig sin afslutning og de traditionsrige DGI Nordjylland forårsopvisninger står for døren.

DGI & PGU Pandrup er klar til gymnastikkens forårsopvisninger i Jetsmark Idrætscenter

Der bliver trænet på livet løst rundt om i de nordjyske gymnastiksale, for gymnastiksæsonen nærmer sig sin afslutning og de traditionsrige DGI Nordjylland forårsopvisninger står for døren.

Det giver en fantastisk dynamik og er enormt inspirerende, når holdene rykker ud af træningslokalerne og mødes til opvisningerne og alle glæder sig til, at det bliver deres tur til at komme på gulvet.

Fra krudtugler til topgymnaster

Efter tur vises de forskellige facetter af gymnastikken, og det er netop det unikke ved opvisningerne, at her er alle fælles om deres idræt og kan nyde den sammen på tværs af alder og niveau.

Til børneopvisningerne vil de yngste gymnaster lave flotte fejesving og måske vise at de mestrer en kolbøtte, mens man kan forvente fantastiske flik flak og dobbeltsalto med skrue til junior- og voksenopvisningerne.

Nye holdtyper og fællesskab på tværs

De mange nye holdtyper som f.eks. akrobatik og dance & performance viser, at gymnastik som idrætsgren udvikler sig, og at foreningerne er med fremme når det gælder nye tilbud og træningsformer til medlemmerne.

-Forårsopvisningerne er et af de af de arrangementer vi ser frem til i løbet af sæsonen, fortæller Charlotte Line Pedersen fra PGU Gymnastik og fortsætter: -Det er afslutningen på sæsonen og en dag, hvor vi kan være sammen om gymnastikken og få en fantastisk oplevelse.

Tusindvis af klapsalver

De mange gymnaster, der deltager, vil blive mødt med store klapsalver. I det nordjyske er der stor tradition for at bakke op om gymnasterne og de mange frivilliges store arbejde. Det forventes, at der samlet set kommer over 10.000 gymnaster til de 19 opvisningsdage i Nordjylland og mon ikke en forældre eller to følger med på sidelinjen?

DGI Nordjylland & PGU Pandrup holder forårsopvisninger den 11. og 12. marts i Jetsmark Idrætscenter

Læs om fantastiske oplevelser og events