Blokhus

Happy Days i Hune

 | FOTO: Presse
Fire spændende mandage venter i handelsbyen Hune.
Happy Days

Omkring 12 erhvervsdrivende var mødt op fredag morgen 6. januar, da udvalget bag det nuværende Hune By Night havde indkaldt til idémøde. Og flere spændende initiativer var der mange af, det oplyser Louise Kande fra Skulpturparken og Kulturhuset.

Berit Bøjstrup fra Novasol i Hune understøtter og fortæller til Blokhus avis, at det velkendte Hune By Night traditionen tro afvikles mandag i uge 29, i år d. 17. juli. – Det er en rigtig hyggelig dag og aften i byen, som tiltrækker mange gæster, turister og lokale. Her viser byen sig fra sin allerbedste side med et stort oplevelsesprogram, underholdning for store og små, musikalske indslag og gode tilbud i byens butikker. Vi holder åbent til kl. 22 og sådan bliver det også i år, tilføjer hun.

Flere oplevelser for gæsterne

Ud over Hune By Night, har udvalget ligeledes besluttet at gennemføre yderligere 3 festlige mandagsarrangementer, kaldet Happy Days i Hune. Aktivitetsomfanget vil dog være mindre end til Open By Night, men vil stadig være bundet op på spændende aktiviteter i bybilledet og hos erhvervet.  – Vi gør det for at skabe endnu mere stemning i Hune, afslutter Berit Bøjstrup. Hun og det øvrige udvalg, som består af medlemmer fra Erhvervsforeningen Destination Blokhus i Hune, holder møde igen 30. januar for at få udarbejdet det endelige koncept for Happy Days.

Læs om fantastiske oplevelser og events