Aabybro

Hotel Søparken på vej til at åbne igen

– Mandag 18. maj åbner Hotel Søparken atter op for ophold, take-away samt besøg i restaurationen efter at have været lukket ned siden 11. marts.

Stor glæde
– Vi glæder os rigtigt meget, og vi får mange henvendelser fra folk, der gerne vil ud og spise og på ophold, så vi gør klar med nogle gode tilbud, ligeså snart vi kender retningslinjerne fra sundhedsmyndighederne og Folketinget, siger hoteldirektør Karen Johansen.
– Jeg savner sådan, at byens borgere kommer forbi for at få en sludder. Det er ikke altid, de skal noget herude, men de er gode til at komme og sige hej, fortæller hun og ser frem til igen at opleve kundekontakten.

Bordene dækkes op med den behørige afstand. Foto: Vores Jammerbugt

Konfirmationerne
Efter lukningen forsatte Hotel Søparken med at tilbyde take-away frem til 31. marts, hvorefter hoteller lukkede helt.
De otte ansatte blev sendt hjem med lønkompensation.
– Men vi kalder personale ind i takt med, at der sker mere og mere. På mandag er 10-12 af vores 64 værelser lejet ud. Det er fint at lægge ud med, når vi lige er åbnet. Og i august og september er der mere eller mindre fuld booket i weekenderne, oplyser Karen Johansen.
– De første selskaber er konfirmationerne 13. og 14. juni. Dem glæder vi os rigtigt meget til, siger hun.

Hanne gør krukkerne klar. Foto: Vores Jammerbugt

Nu ser vi fremad
Karen Johansen kalder det ubeskriveligt at have været lukket ned.
– Det er ganske forfærdeligt. Jeg har aldrig været med til noget lignende i mine 25 år i branchen. Det var aflysning på aflysning.
– Men nu ser vi heldigvis fremad, understreger Karen Johansen og tilføjer, at Hotel Søparken er et af 23 hoteller i en kæde.

Læs om fantastiske oplevelser og events