Nyheder
imported

Hune Bageri lancerer fyldte Blokhus Brud

Nu kan der både købes lækre nyheder med hjem som supplement til aftensmaden, ligesom der kan nydes varme Blokhus Brud i bageriets café.

Inspiration:

Hune Bageri lancerer fyldte Blokhus Brud

Nu kan der både købes lækre nyheder med hjem som supplement til aftensmaden, ligesom der kan nydes varme Blokhus Brud i bageriets café.

Tekst og foto: Lotte Kande

– Det smager nu faktisk meget godt, siger bagermester og indehaver af Hune Bageri, Poul Bjerg, da han med nordjysk beskedenhed prøvesmager de varme nyheder inden de serveres som smagsprøver i bageriets café. – Et bageri er mere end blot flødekager siger han og fortsætter, – vi producerer de nye Blokhus Brud ud fra de bedste råvarer og med vores velkendte brød, bagt i vores stenovn som udgangspunktet herfor. Bruddene findes i forskellige varianter og størrelser og kan ligeledes nydes i bageriet hyggelige cafe.

De nye fyldte Blokhus Brud er også specielt gode som supplement til vinterens mange simre retter og i denne artikel giver bagermesteren endvidere én af sine yndlingsopskrifter videre til Blokhus Avis´ læsere.

Vintergryde

Det skal du bruge:

500 g. magert kalvekød

3-4 gulerødder

2 store løg

2 porrer

1 dåse flåede tomater

eller ca. 2 dl. tomat puré

Evt. 2 dl. vand

Salt, peber, paprika

1 bdt. Persille

Sådan gør du:

Kalvekødet skæres i tern, brunes i en gryde med olie og finsnittet løg. Porrer og gulerødder snittes fint og brunes sammen med det øvrige. En dåse flåede tomater eller puré samt vand, salt, peber og paprika tilsættes. Retten småsnurrer under låg i 1-1 ½ time, til alt er mørt.

Retten smages til med kartoffelmos, der inden anretning drysses med finklippet persille og serveres naturligvis med et fyldt Blokhus Brud

 

Læs om fantastiske oplevelser og events