Nyheder
imported

Hune Open by Night 2015

Årets traditionsrige Hune Open by Night d. 13. juli, er byens store fest, hvor forretningerne er åbne helt til kl. 22, der er mange tilbud og konkurrencer, der er mad og drikke til alle, hyggelige livekoncerter, stemning i byens gader samt aktiviteter for hele familien

Oplevelser hele dagen for hele familien

Årets traditionsrige Hune Open by Night d. 13. juli, er byens store fest, hvor forretningerne er åbne helt til kl. 22, der er mange tilbud og konkurrencer, der er mad og drikke til alle, hyggelige livekoncerter, stemning i byens gader samt aktiviteter for hele familien

Tekst: Louise Kande – Foto: Presse

– Hune by Night er blevet en hyggelig og spændende tradition i den lille by – lige før Blokhus. Det voksende forretningsliv og byens ildsjæle står hvert år sammen og stabler et program sammen, med aktiviteter for hele familien, siger Berit Bøjstrup fra Novasol.  Og kreativitet og oplevelser danner begge ramme for årets Open by Night.  – Det handler om at være kreativ, og der vil eksempelvis være hestevognskørsel og legeområde udenfor Novasol fra kl. 16.00, afslutter Berit. 

Jonna fra Kirkensgaard fortæller, at de får besøg af Veteranbiler for de større og for de mindre er der GULDGRAVERI.  – Min mand, Henrik Meyer, fik den super ide, at de fra HC Entreprenøren sætter en container op med sand i. Her kan børnene grave efter guldklumper, og når de har fundet 3 guldklumper heri,  kan man veksle guldet til en slikposer efterfølgende, fortæller hun.  

Børnene kan også fra kl. 11.00 bage sine egne snobrød ude foran Hune Bageren. -Vi glæder os til at kunne hjælpe børnene med at bage deres eget brød. Det sætter også fokus på det at bage, siger Helle Larsen fra Hune Bageren.

Byen vil blive bundet sammen af kræmmere langs vejene. – Det skaber en dejlig stemning, og vi får byen bundet godt sammen, siger Britt Ziwes fra Laden, der har stået for at samle alle kræmmerne og uddele boder. Der er stadig ledige stande, så man kan endnu bare ringe på 98248208 for at få en plads. Man kan sælge lige, hvad man har lyst til. – Vi har også skabt en dejlig By Night stemning sammen med  Cafe Laden. Ude foran Butik Laden, vil der være servering og hyggemusik,  afslutter Britt.

Kl. 19.30 vil der være STORT Open Air modeshow, hvor der bliver vist den hotteste mode på podiet. Det er modetøj til piger – fra Lykke by Lykke og børnetøj fra Sally & Sørøveren. Hårmoden og makeuppen bliver stylet af byens nye frisør – Frisørhuset Hune.  – Vi elsker at lave et show med stort podie, der bliver sat op ude foran Lykke by Lykke. Der plejer at være rigtig god stemning, med god musik og glade modeller. Der vil også være danseshow undervejs, siger Janne Lykke.  -Så rammerne er sat, og jeg ved hele byen er klar til at byde alle velkommen, så vi håber bare, at vejret er med os, afslutter hun.

Aftenens store event er koncerten i Skulpturparken i Kulturhuset, hvor Spillestedet gentager successen og har fået Lune Carlsen til at komme og spille alle de gode Kim Larsen sange. – Han starter kl. 21.00 på pladsen ved Sandskulpturerne, og den danske sing- og songwriter Morten B., kommer kl. 22.15 og spiller sange fra sit kommende album. Efter pausen spiller Lune Carlsen igen til solen går ned i Vesterhavet ved Blokhus, afslutter John Andersen, Kulturhuset Blokhus. 

Læs om fantastiske oplevelser og events