Nyheder
imported

Hyggelig julestemning i bageriet

Etly Klarborg har igen i år sat en inspirerende juleudstilling op i cafeen ved Hune bageri – for julestemning og – eventyr hører sig godt til med vaniljekranse, klejner og brunkager.

Tekst og foto: Lotte Kande

– I mit barndomshjem gjorde vi altid meget ud af julens traditioner – ikke mindst nisserne. Jeg havde en livlig fantasi og var overbevist om, at nisserne levede oppe på loftet og kom frem om natten og gik rundt og lavede små fodspor i den nyfaldne sne. Den livlige fantasi har jeg stadig, de små nisser har fulgt mig lige siden min barndom og er blevet til et virkelig juleeventyr for mig, siger Etly Klarborg da vi møder hende hos Hune Bageri, mens hun pynter op.

I år udstiller hun et inspirerende nisselandskab i bageriets café og udtrykker samtidig, at hun nyder at udstille lokalt – specielt efter, at hun selv netop har åbnet ny koncept-forretning i Hune. Helle Larsen fra Hune Bageri supplerer, – Vi er glade for, igen i år at have dette samarbejde.  Vi er begge virksomheder der brænder for at give oplevelser til vores kunder, og jeg glæder mig meget til at kunne servere julebag og kaffe i et smukt pyntet julemiljø.

Udover udstillingen i Hune Bageri vil man naturligvis også kunne opleve hele udvalget af Etlys kreationer på virksomhedsadressen, Gammelbo ved Moseby og i den nye forretning i Hune, ved siden af Blokhus Lys.

Juleudstillingen i Hune Bageri kan nydes frem til starten af det nye år.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events