Nyheder
imported

Inger Kristensen modtog prisen ”Fantastiske Frivillige”

PGU Pandrups formand, ildsjæl og blæksprutte gennem årtier, Inger Kristensen vandt den prestige-fyldte pris "Fantastiske Frivillige", som foreningerne bag også kalder de frivilliges Oscar.

”Inger Kristensen gør en kæmpe forskel i vores lokalområde. Hun er formand for PGU Pandrup, en forening som i dag tegner knap 1400 medlemmer, og som startede for 90 år siden med ren gymnastik. Inger formår ved sin tilstedeværelse at skabe varme og give medlemmer, såvel som ledere, medejerskab i foreningen”– Sådan lød nogle af argumenterne for, hvorfor Anette Christiansen, på vegne af PGU,  indstillede Inger til den flotte pris. 

Det er Røde Kors, Coop, Kræftens Bekæmpelse og Roskilde Festivalen, der har stiftet prisen "Fantastiske Frivillige”. En pris der har til formål, at hylde frivillige, der fortjener at blive hyldet for deres ulønnede og frivillige engagement.

Tak

Bundfældelsen af min oplevelse er først nu ved at have lagt sig i min bevidsthed. Tak fordi du/I har hjulpet mig med at få bundfældet oplevelsen i form, af alle de skønne hilsener via mails, sms, Messenger, på FB, besøg, smukke blomsterhilsener og de dejlige håndtryk og kram med et "tillykke med prisen", udtrykker Inger bl.a. på sin facebookside.

-Jeg blev i første omgang overrasket over, at jeg blev blandt de 10 finalister af de 500 nominerede.

Overraskelsen, ydmygheden og taknemligheden blev 100 gange større, da Hanna Line Jakobsen, præsident for Røde Kors til kåringen afslørede, at det var mig der fik prisen i år.

Fælles uddannelses camp

-Jeg vil efter bedste evne prøve at leve op til prisens formål, fortsætte og udbrede det frivillige arbejde, hvilket er godt hjulpet på vej af de 25.000 kr., som fulgte med prisen. Jeg har foreslået PGU’s bestyrelse, at pengene primært bruges til en fælles uddannelses camp i samarbejde og kommunikation af PGUs 140 frivillige – instruktører, foreningsledere og frivillige i øvrigt, forslaget er blevet taget godt imod, – i det nye år 2017, sætter vi handling bag ordene, afslutter Inger Kristensen.

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events