Nyheder
imported

Jambo Feriepark ser frem til en flot sæson med masser af danske gæster

Outdoor-bølgen er kommet for at blive, og det mærker ferieparken.

Tekst: Martin Frandsen Foto: Presse

Med påsken i ryggen og pinsen foran sig har den velbesøgte 5-stjernede Jambo Feriepark for længst taget fat på sæson 2021.
Og den tegner lovende på trods af, at de tyske og norske gæster endnu ikke kan ankomme eller booke en af de 650 enheder i ferieparken med luksuscamping samt masser af aktiviteter som den store minigolf-bane med det afrikanske tema.
– Sæsonen ser overordnet rigtig fin ud. Vi har fået væsentlige flere bookinger fra danske gæster, end vi er vant til, hvorimod vi må undvære de tyske og de norske turister, men måske kan i hvert fald tyskerne komme her til i august, siger indehaver Karsten Egelund, Jambo Feriepark.

Et ændret mønster
Ændringen betyder blandt andet, at sæsonen ikke bliver bredt lige så meget ud, som den plejer. Danskerne tager på ferie og camping i påske, pinse, efterårsferie og weekenderne ved Kr. Himmelfartsdag og store bededag samt i deres sommerferie.
– De norske og tyske gæster er med til at brede sæsonen mere ud og kommer her også i juni og i august, forklarer Karsten Egelund og tilføjer, at omkring 20 pct. af gæsterne i Jambo Feriepark er nordmænd.
– Men vi kan se, at de færre udenlandske gæster bliver mere end udlignet af, at her kommer flere danskere. Vi får endda flere besøgende i år, fordi danskerne holder ferie herhjemme. Det kan vi se på vores booking.

Oplagt feriemål
Og så er Jambo Feriepark et oplagt feriemål med en placering mellem de to kendte badebyer, Blokhus og Løkken, samt tæt på alle oplevelser og attraktioner i Fårup Sommerland.
Mindst lige så store aktiver er den unikke natur med skov og den brede hvide Vesterhavsstrand.
– Og efter corona er hele outdoor-bølgen kommet for at blive. Folk vil helst være ude i naturen og have oplevelser sammen med deres børn og familie. Det ser vi også på vores legepladser, der aldrig før har været så velbesøgte, og vores nye udendørs trampolinpark er virkelig blevet taget god imod, fortæller Karsten Egelund om Jambo Feriepark, der med sine mange faciliteter og muligheder også er medlem af den europæiske kæde af luksus-campingpladser, Leading Camping i Europa.
 

 

 

Læs om fantastiske oplevelser og events