Pandrup

Jammerbugt ansætter ny forsyningschef

Peter Risegaard Jakobsen er netop ansat som teknik- og forsyningschef i Vækst- og Udviklingsforvaltningen i Jammerbugt Kommune.
Peter Risegaard Jakobsen indtræder i stillingen som fagchef på teknik- og forsyningsområdet 3. november. Stillingen blev ledig, da den tidligere teknik- og forsyningschef Peter Albeck Laursen 1. august blev ansat som direktør i samme forvaltning.

Solid erfaring
Det er en kandidat med solid erfaring, der nu træder ind i forvaltningens chefgruppe.
– Med Peter Risegaard Jakobsen får vi en erfaren og meget kompetent teknik- og forsyningschef, der både kender fagområdet indgående og har en solid ledelseserfaring fra forskellige offentlige organisationer. Jeg ser meget frem til samarbejdet, siger direktør Peter Albeck Laursen.
Efter endt uddannelse som civilingeniør fra Aalborg Universitet i 1991 var han i en årrække ansat i Nordjyllands Amt – først som planlægger og efterfølgende som leder i bl.a. Amtsvejvæsenet, Plankontoret og Virksomhedskontoret.
Fra kommunesammenlægningen var Peter Risegaard Jakobsen Miljø- og Naturchef i Hjørring Kommune, og senest har han fungeret som afdelingsleder i Vejdirektoratet med ansvar for vintertjenesten på statsvejene i Danmark.
– Jeg glæder mig rigtig meget til at tiltræde stillingen som teknik- og forsyningschef i Jammerbugt Kommune. Jeg oplever selv, at kommunen er både levende og attraktiv for borgere, virksomheder, turister – og ikke mindst som en attraktiv arbejdsplads. Opgaverne og ansvaret på teknik- og forsyningsområdet passer rigtig godt sammen med hvad jeg har arbejdet med hidtil, fortæller Peter Risegaard Jakobsen.
Peter Risegaard Jakobsen er 56 år, bor i Aalborg og har en stor familie med fem børn.
Fritiden går primært med familien, der bl.a. har sommerhus i Jammerbugt Kommune i Ejersted Klit ved Saltum.

Læs om fantastiske oplevelser og events