Pandrup

Jammerbugt FC forlænger med målmand

Jammerbugt FC forlænger med målmand Marcus Bundgaard Sørensen.
Han er 19 år og havde 12 clean sheets i sin 1. senior sæson og har nu fået en 2-årig kontraktforlængelse.
Det unge målmandstalent har det seneste år været en sikker sidste skanse for Jammerbugt FC, og nu er han klar til at følge holdet op 1. division.
Marcus Bundgaard Sørensen kom til Jammerbugt FC fra AaB sidste sommer og har ikke set sig tilbage siden. Nu ser Jammerbugt FC’s trænerteam frem til fortsat have glæde af den unge målmand og fortsætte den positive udvikling sammen.
– Jeg er glad for denne forlængelse. Marcus har været god. Han har stået en fantastisk sæson og er et kæmpe målmandstalent, hvis du spørger mig, og han har allerede vist sig som en rigtig dygtig målmand. Men der er også stadig en masse, vi kan bygge på, så Marcus har en stor fodboldfremtid foran sig. Forhåbentlig kan vi bidrage til at dygtiggøre Marcus så meget, at han kan fortsætte det høje niveau i de kommende sæsoner, og på den længere bane blive interessant for de større klubber derude, fortæller en tilfreds Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck.

Greb chancen

Den unge og ambitiøse målmand har grebet chancen i 2. division med begge hænder.
Marcus Bundgaard Sørensen er ikke sådan at ryste og han har vist masser af gå-på-mod, taget masser af ansvar og hevet masser af gode redninger ud af de korte ærmer.
Nu ser han frem til at fortsætte udviklingen i Jammerbugt FC, hvor han på kort tid er faldet særdeles godt til.
– Mit første år i Jammerbugt FC har været ekstremt lærerigt. Jeg kom til klubben for at spille en masse kampe og få noget erfaring i seniorfodbold. Det har jeg fået, så det har været en kæmpe succes for mig individuelt, men også som hold med oprykning til NordicBet Ligaen. Derudover har det været ekstremt nemt at falde ind i truppen, da sammenholdet blandt spillere, trænere og stab er helt unikt. Så det har været megafedt at møde ind til træning og kamp hver eneste gang, forklarer Marcus Bundgaard Sørensen, der er sulten efter meget mere.
– Jeg har det godt i truppen og føler, at jeg her har taget kæmpestore skridt i min udvikling, og at jeg kan fortsætte med det fremadrettet. Så det har været oplagt for mig at forlænge aftalen, siger han.
– Derudover har jeg været rigtig glad for den tillid, jeg har fået vist af både trænere og klubben i mit første senior år. Jeg vil derfor også gerne vise noget tillid den anden vej. Min ambition er at bygge på min udvikling de næste år i Jammerbugt FC, og at vi etablerer os i NordicBet Liga. Klubben er jo i rivende udvikling, så jeg
glæder mig til næste sæsons udfordringer og så må vi se, hvad der sker.
Inden da skal der dog restitueres hen over sommerpausen, velvidende at Jammerbugt FC’s målmandspost er i sikre hænder.

Læs om fantastiske oplevelser og events